chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Koper Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Koper najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Vzdrževanje in čistoča vašega avtomobila še nikoli ni bila lažja.
02.11.2020
VEC O DOPOLNILNI OPREMI

Vzdrževanje in čistoča vašega avtomobila še nikoli ni bila lažja.

V zimskih dneh so naša vozila deležna veliko več umazanije, saj vanj vstopamo z blatnimi čevlji in vanj odlagamo različne predmete. Prevoz različnih tovorov v naših prtljažnikih za seboj pogosto pusti neprijetne sledove.

korita prtljažna

V zimskih dneh so naša vozila deležna veliko več umazanije, saj vanj vstopamo z blatnimi čevlji in vanj odlagamo različne predmete. Prevoz različnih tovorov v naših prtljažnikih za seboj pogosto pusti neprijetne sledove. Lahko se nam kaj polije, umaže ali celo natrga tkanino, vsekakor pa je čiščenje in vzdrževanje prtljažnika zamudno opravilo, ki se mu lahko izognimo in privarčujemo na dolgi rok – tako časovno, kot tudi denarno.

Gumi korito za prtljažnik zaščiti prtljažnik vašega vozila pred umazanim in mokrim tovorom, prav tako pa vam prihrani čas čiščenja avtomobila. Prtljažna korita so tako ena najboljših odločitev za zaščito vašega vozila, prav tako pa vam zagotavljajo preprosto vzdrževanje prtljažnega prostora. Ob primeru morebitne prodaje bo čist in nepoškodovan prtljažnik zagotovo dvignil vrednost vozila.

V primerjavi s tekstilnimi tepihi in teksilnimi koriti, so gumijasta prtljažna korita in tepihi odlična izbira za zimski čas. Za nakup vam priporočamo originalne gumi tepihe, saj se ti vašemu vozilu popolnoma prilegajo glede na znamko in model. Originalna prtljažna korita in tepihi se ponašajo z izdelavo iz kvalitetnih materialov, ki omogočajo popolnoma enostavno vzdrževanje. Zlahka se jih da stresti, očistiti z vodo ali čistili. Posuši se jih lahko tudi na soncu ali pa le obriše. Celotno vzdrževanje je hitro in preprosto, medtem ko bi za čiščenje svojega prtljažnika zagotovo potrebovali dlje, da bi se znebili nepotrebnih madežev in prahu.

Originalna gumi korita in gumi tepihi se vašemu vozilu tako popolnoma prilegajo, saj so narejena po njegovih dimenzijah. Na vogalih se tako ne zvijajo in ne premikajo, kar je pogosta težava pri drugih ponudnikih. Sama namestitev prtljažnih korit in tepihov je popolnoma enostavna in hitra, zanjo pa ne potrebujete nobenega orodja ali pripomočkov.

PRTLJAŽNA KORITA – NA KAJ JE POTREBNO PAZITI OB NAKUPU?

  • Izdelava iz kvalitetnih materialov, ki omogočajo dolgo življenjsko dobo in optimalno vzdrževanje.
  • Popolno prileganje prtljažniku vašega vozila, saj ne želite zavihanih vogalov ali premikanja med vožnjo.
  • Enostavno vzdrževanje. Hitro in učinkovito čiščenje prtljažnika nam prikrajša veliko živcev in časa.
  • Preprosta namestitev. Zakaj bi izgubljali čas z nameščanjem in fiksiranjem korita, ki ni prilagojeno vašemu vozilu? Originalna korita za prtljažnik le položite v prtljažnik in ste pripravljeni na prevoz tovora.
 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.