chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Koper Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Koper najdete tukaj.

  1. Novice
  2. NOVA AKCIJA: VW Golf Rabbit ŽE OD 23.990 €
31.03.2023
Novosti znamke Volkswagen

NOVA AKCIJA: VW Golf Rabbit ŽE OD 23.990 €

Novi VW Golf Rabbit 8 je znan po svoji vrhunski kakovosti, varnosti in zmogljivosti. Opremljen je s sodobnimi funkcijami in tehnologijami, kot so digitalni prikazovalniki, povezljivost z aplikacijami, navigacijski sistem, brezžično polnjenje pametnih telefonov, avtomatski sistem za parkiranje in še veliko več.

VW GOLF RABBIT AKCIJA

Volkswagen predstavlja v Sloveniji novo akcijsko ponudbo za svoj model Golf Rabbit. 


Vel informacij: VOLKSWAGEN GOLF RABBIT


Gre za posebno izdajo  VW Golfa, ki je opremljena s številnimi dodatki, ki poudarjajo njegov športni značaj. Med drugim ima Rabbit na voljo 16-palčna platišča, LED luči in športno podvozje. Ponudba velja za omejen čas, cena za Golf Rabbit se prične že pri 23.990 €, kar je v primerjavi s standardno ceno privlačna ponudba. Poleg tega Volkswagen za VW Golf Rabbit ponuja posebno financiranje. Z akcijsko ponudbo za Golf Rabbit Volkswagen cilja na tiste, ki si želijo športnega avtomobila po dostopnejši ceni, hkrati pa iščejo tudi kakovost in zanesljivost, ki sta značilni za znamko Volkswagen. Cena novega VW Golf Rabbit 8 se začne pri ugodnih 23.990 EUR, kar je izjemna priložnost za vse tiste, ki si želijo voziti nov avtomobil po ugodni ceni. Poleg tega pa je Volkswagen pripravil tudi posebno finančno ponudbo, ki omogoča mesečne obroke in obrestne mere, prilagojene posameznikovim potrebam. Novi VW Golf Rabbit 8 je znan po svoji vrhunski kakovosti, varnosti in zmogljivosti. Opremljen je s sodobnimi funkcijami in tehnologijami, kot so digitalni prikazovalniki, povezljivost z aplikacijami, navigacijski sistem, brezžično polnjenje pametnih telefonov, avtomatski sistem za parkiranje in še veliko več.


Preverite več informacij:

Če vas zanima nova akcijska ponudba za VW Golf Rabbit 8, obiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca Volkswagen PORSCHE INTER AUTO v Sloveniji ali preverite spletno stran www.porscheinterauto.net. 


  • Model v akciji se naroči po želji stranke, možna izbira dodatne opreme (druga barva, dodatna oprema, platišča...). V akcijski ceni je že upoštevan popust ob nakupu. Dobava vozila je odvisna od konfiguracije modela.
  • Vsa vozila lahko pred naročilom preizkusite na testni vožnji in si ga ogledate v našem salonu.
  • Pohitite in ujemite odlične prihranke. Ne zamudite priložnosti za nakup novega, kakovostnega in zmogljivega avtomobila po ugodni ceni!


VOLKSWAGEN KONTAKT

  • Pokličite nas na telefon 041 392 204, z veseljem smo vam na voljo!
Image

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.