chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Koper Novice

Iščete svoje sanjsko vozilo? Potem je Volkswagen pravi za vas. Zagotovite si novo vozilo, ki je na voljo takoj, ali pa konfigurirajte svoj sanjski model povsem po svojih zamislih.

  1. Novice
  2. VW ARTEON SHOOTING BRAKE
26.06.2021
NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN

VW ARTEON SHOOTING BRAKE

VW Arteon Shooting Brake - eden izmed najbolj ekskluzivnih modelov znamke Volkswagen je zagotovo izjemno priljubljen in ponuja največ udobja.

VW ARTEON SHOOTING BRAKE

Novi Arteon Shooting Brake 2021

Znamka Volkswagen v sebi skriva ime, da so to avtomobili za ljudi. Za kupce, ki vedo, kaj hočejo in si želijo na eni strani zanesljivost in uporabnost, pa vendar tudi nekaj več, nekaj, kar jih lahko na cesti loči od drugih udeležencev v prometu. Tega se pri Volkswagnu zavedajo in zato so avtomobili iz Wolfsburga vedno bolj domiselni, nenavadni, izvirni, pri tem pa ne zanemarjajo sovjega osnovnega poslanstva. Lep primer tega je na primer model VW Arteon Shooting Brake 2021. Gre se za mojstrovino na štirih kolesih, s katero postaja Volkswagen še bolj dinamična znamka, istočasno pa njihov avtomobil še vedno služi svojemu osnovnemu namenu. Zakaj ne bi torej tega zapakirali v obliko, ob kateri zastane dih in na katerem dizajnu se napasejo oči tudi najbolj kritičnih opazovalcev?

Arteon v karavanski različici Arteon Shooting brake je nedvomno avtomobil, ki vas ne bo pustil hladnih. Oblikovalci so namreč poskrbeli, da ni samo hiter, dinamičen, nenavaden, sodoben, ampak tudi izraža osebnost voznika. Osupljiv dizajn zadka nedvomno izstopa, saj učinkovito združuje eleganco in športnost. Še dodatno pa ga poudarjajo zadnje LED luči, ki ustvarjajo 3D učinek. V prostorni notranjosti pa vas ne pričakuje nič drugega kot razkošno udobje, ki jo še dodatno bogati ambientna osvetlitev, ki bo pričarala prijetno razpoloženje na vsaki vaši poti.

Izberite si svojega Arteona!

Na enem mestu preverite vse različice novega Arteona in izbirajte med novimi, rabljenimi, testnimi in službenimi vozili.

VW Arteon - preverite ponudbo:

Image

Suverenost v novi dimenziji

Zaznamujejo ga tekoče linije, ki elegantno zaokrožujejo njegovo kompaktnost, saj deluje kot lepotec na lepotnem tekmovanju ali športnik, ki se pripravlja na štart. Na 4,9 metrih dolžine in 1,46 metra višine deluje kot prava dinamična skulptura, ki komaj čaka, da se požene v akcijo. Negova prostorna notranjost in nezanemarljivih osnovnih 590 prtljažnih litrov nakazujeta njegovo povezanost z zavezo Volkswagna, da kupcem ponudi uporaben avtomobil, a Shooting Brake, je, kot omenjeno, še veliko več.

VW Arteon Shooting Brake - vrhunska dinamika

O udobju, najsodobnejši elektroniki, asistenčnih sistemih in najbolj kakovostnih materialih ne gre dvomiti. Le-ti enostavno sodijo zraven k takem avtomobilu s takim poreklom in predvsem njegovim namenom. Zato temu sledijo tudi pogonski sklopi, ljubitelji bencinskih motorjev lahko izbirajo med 1,5 ali 2-litrskim TSI motorjem z močjo od 110 kW oz. 150 KM pa vse do 235 kW oz. 320 KM, pri še bolj dinamični različici R in ročnim ali DSG menjalnikom. Za povrh si lahko kupec privošči nadvse učinkoviti štirikolesni pogon 4Motion, ki moč motorja še bolj optimalno spravi na cestno podlago. Dober oprijem in zanesljiva lega na cesti pa sta pri tem avtomobilu zagotovljena. Podobno velja seveda tudi za dizelski pogon, dvolitrski štirivaljnik zmore 110 kW oz. 150 KM ali v močnejši različici 147 kW oz. 200 KM. (1)

Pustite se zapeljati z novim Arteonom

Z vsemi dodatki in vsem, kar Arteon Shooting Brake nudi, je to Volkswagen, v katerega sedete z veseljem in ga še z večjim nasmeškom poženete na cesto. In ker je oblika tista, ki določa tudi vaš vsakdan, zakaj to ne bi veljalo tudi za avtomobil. Ne pravimo mu zastonj mojstrovina na štirih kolesih. Pozitivnim čustvom je potrebno včasih enostavno dati tudi prosto pot.

Preverite še več o novem VW ID.4 GTX!

Image

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.