SERVISNE NOVICE
01.02.2021

Volkswagnen servis v Kopru

Porsche Koper je zanesljiv pooblaščeni servis za vozila Volkswagen.
Servis

VW SERVIS KOPER – če želite za svojega Volkswagna kvaliteten in profesionalen servis, ga pripeljite na Volkswagen servis Porsche Koper, kjer bodo zanj odlično poskrbeli. Pri Porsche Koper boste pridobili največ ugodnosti, vsekakor pa je naša ponudba servisnih storitev bogata. Opravite lahko redne letne in velike servise. Kaj spada torej v omenjene storitve?

VOLKSWAGEN SERVIS S TRADICIJO!
Poleg rednih servisnih storitev so vam na voljo tudi hitre servisne storitve, kot so menjava akumulatorja, menjava zavor, ali pa blažilnikov (amortizerjev). V primeru nezgode bodo vaše poškodovano vozilo popravili v najhitrejšem možnem času in hkrati poskrbeli, da bodo vanj vgrajeni le originalni rezervni deli, ki so primeri le za vaš model vozila.

Servisi pa vedno pomenijo strošek, ki narašča s starostjo vašega vozila. Ker želijo, da navkljub višji starosti vašega vozila Volkswagen ohranjate njegovo vrednost, predvsem pa varnost med vožnjo, imajo za vas pripravljene Volkswagen Vedno vredno! Zagotavljajo vam odličen in kakovosten servis, da boste lahko še dolgo vozili svojega VW, na delo in vgrajen material pa boste prejeli tudi dvoletno jamstvo in Asistenco VW.


Rezervirajte si termin za servis ali pa se pozanimajte o ponudbi:  

  • Servis Volkswagen - Porsche Koper
    Ankaranska cesta 10, 6000 Koper
    Tel.:+386 5 61 16 500, 031 616 918
    E-mail: porsche.koper@porsche.si