chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Koper Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Koper najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Preverite vse novosti VW, Audi, SEAT in Škoda leta 2020 - Vienna Autoshow 2020
23.01.2020
AKTUALNE PRIREDITVE

Preverite vse novosti VW, Audi, SEAT in Škoda leta 2020 - Vienna Autoshow 2020

Najbolj zanimive novosti tega leta! Naša ekipa je bila na največjem in najprivlačnejšem avtomobilskem salonu v Avstriji - Vienna Autoshow 2020.

Vienna Autoshow 2020

Vienna Autoshow 2020 – predstavljenih je bilo več kot 330 avtomobilov. Številni novi modeli so tako doživeli svetovno, evropsko in več kot dva ducata avstrijskih premier. Letos je v ospredju električna mobilnost. Na razstavnih površinah in v območju mobilnosti so predstavljena najnovejša in najbolj inovativna električna vozila 2020. Na zunanjem poligonu za predstavitev športnih terenskih vozil smo lahko preizkusili, kaj v resnici skrivajo oziroma so zmožna vozila s štirikolesnim pogonom. 

Volkswagen ponosno predstavil model Golf 8, VW ID.3 in T-Roc Cabriolet!

Volkswagen na dunajskem avtomobilskem salonu predstavlja več posebnosti! Golf 8, ID.3 in e-up! so na Dunaju doživeli sejemsko premiero. Golf 8 nove generacije, nov in inovativno oblikovan, predstavlja inovacijski mejnik za razred kompaktnih vozil. Golf 8 je Golf digitalne dobe, vrhunec tehničnega razvoja, povezan, inteligenten, pripravljen na sedanje in prihodnje izzive, a kljub temu še vedno tipični Golf. Novi Golf kot praktično vozilo za vse generacije še naprej postavlja merila v svojem razredu. ID.3 je Golf električne mobilnosti. Design, tehnika in povezljivost so v novem modelu ID.3 združeni na inovativen, prikupen način.

Prvi predstavnik bodoče družine ID-modelov snuje novo dobo avtomobilizma, z dostopno tehnologijo prihodnosti pa demokratizacijo električne mobilnosti. Novi e-up!, vstopni model v svet e-mobilnosti znamke Volkswagen, dokazuje, da lahko majhen avto doseže veliko. Kompaktno mestno vozilo s svojim povečanim dosegom, ki v skladu z WLTP znaša do 260 km, zagotavlja individualno mobilnost brez emisij izpušnih plinov in izjemno veliko veselja pri vožnji. Družino vozil VW zaokrožata nova modela T-Roc Cabriolet in T-Roc R – za zgodnjo pripravo na poletje.

 

Audi letos prepričuje z RS modeli

Na največjem avstrijskem avtomobilskem salonu je tudi letos mogoče doživeti številne novosti znamke s štirimi krogi. "Prihodnost je električna": pripravite se na Audi e-tron Sportback. S štirikolesnim pogonom quattro, močjo 300 kW (408 KM) in dosegom do 446 km vam SUV-Coupé ponuja dinamičen in vznemirljiv užitek v vožnji. Električno gnani PB 18 predstavlja radikalno vizijo visokozmogljivega športnega avtomobila prihodnosti. Širok in nizek, z rešitvami iz vetrovnika in dirkalne steze. Njegova jasna prezenca samo še potrjuje, da ga zanimajo le mejna območja.

Tudi priključni hibrid Audi Q7 TFSI e s svojim pospeškom na 100 km/h v 5,3 s dokazuje, da je vožnja z Audi Q7 enako športna kot njegov videz. Med visoko zmogljivimi športnimi avtomobili letos med drugim najdete novi Audi RS 6 Avant, Audi RS Q3 Sportback in Audi RS Q8. Vrhunski Q-model združuje zmogljivost RS-modela ter eleganco prestižnega coupéja in prilagodljivost športnega terenskega vozila SUV. Dodatno posebnost znamke predstavlja Audi R8 Spyder V10 RWD s sredinsko vgrajenim motorjem V10 z močjo 397 kW (540 KM). Audi s tako široko paleto produktov znova dokazuje svojo izjemno prednost v tehniki.

 

Škoda je predstavila novo generacijo modela Škoda Octavia


Boljša, prostornejša, varnejša, bolj povezana in bolj čustvena kot kadarkoli doslej: Škoda je s četrto generacijo svojega najbolj prodajanega modela Octavia dosegla nove dimenzije. Glavni model znamke Škoda Octavia je na dunajskem avtomobilskem salonu doživela svojo avstrijsko premiero. Škoda z novo podznamko Škoda iV vstopa v dobo električne mobilnosti. Oba prva elektrificirana serijska modela Superb iV in Citigo e iV prav tako praznujeta svojo avstrijsko premiero. Enako tudi Vision iV, ki omogoča vpogled v prihodnost družine vozil Škoda z izključno električnim pogonom.

Konceptna študija kot prvo vozilo znamke Škoda temelji na modularni platformi za električna vozila (MEB) koncerna Volkswagen. Novih izvedb sta se razveselila modela Scala in mestni športni terenec SUV Škoda Kamiq, novi vrhunski izvedbi Monte Carlo sta namenjeni voznikom s športnim življenjskim slogom; novi izvedbi G-TEC modelov Scala in Kamiq pa dopolnjujeta ponudbo Škoda učinkovitih in predvsem okolju prijaznih vozil s pogonom na zemeljski plin (CNG).

 

Znamka SEAT v leto 2020 vstopa s številnimi novimi modeli


SEAT leto 2020 začenja z uvedbo modela Mii electric, ki bo znamko popeljal v dobo električnih vozil. Prvo e-vozilo znamke očara s številnimi najsodobnejšimi tehnologijami in udobjem. Novi SEAT Mii electric poleg tega v Avstriji prvič povezuje osebni in javni prevoz. V središču pozornosti bo še ena posebnost znamke SEATel-Born, drugo popolnoma električno vozilo znamke SEAT, ki je enako kot prvo zasnovano na platformi MEB koncerna Volkswagen. Tretja posebnost iz sveta električnih vozil je konceptno vozilo SEAT Minimó, ki udobje in varnost vozila združuje z agilnostjo motornega kolesa.

Kar zadeva motorno kolo: SEAT predstavlja svoj prvi električni skuter, ki bo na tržišče prišel še leta 2020. Novi električni skuter je opremljen z elektromotorjem z močjo 9,5 KM (ustreza 125 ccm) in z 0 na 50 km/h pospeši v le 3,8 s. Največjo hitrost doseže pri 100 km/h in ima doseg 115 km. Predstavljena je bila tudi CUPRA Ateca. 

 

Volkswagen gospodarska vozila z izpopolnjenimi modeli


Volkswagen Gospodarska vozila na dunajskem avtomobilskem salonu predstavlja nove modele generacije T6.1 Transporter - digitaliziran in povezan, ter novo izvedbo priljubljenega kultnega avtodoma California s karizmatičnim, novim sprednjim delom in nadgrajeno kuhinjsko enoto, ki je zdaj tudi digitalizirana z večfunkcijsko upravljalno enoto v stropni konzoli. Vsi ljubitelji potovanj se bodo razveselili uradne predstavitve novega modela Grand California.

 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.