chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Koper Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Koper najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Starejša vozila Audi si zaslužijo kvaliteten servis
14.02.2020
SERVISNE NOVICE

Starejša vozila Audi si zaslužijo kvaliteten servis

Starejša vozila Audi z varčevalnimi paketi Audi Vedno vredno na servisu vsakič privarčujejo do -30%!

Audi A4 servis

Znašli smo se v nepredvidljivih časih, ko je potrebno paziti na vsak cent. Veliko ljudi tako dobro premisli, kam vloži svoj denar in kaj za ta denar tudi dobi. Žal pa se jih vedno več odloči varčevati na stvareh, ki morda niso najbolj primerna točka za varčevanje. Ena izmed teh je avtoservis, še posebej pri lastnikih starejših vozil, ravno ta pa potrebujejo redne servise za varno vožnjo in dolgo življenjsko dobo.

V kolikor ste lastnik vozila znamk Audi A4 in je vaš avto starejši od štirih let, ste upravičeni do koriščenja varčevalnih paketov Audi Vedno vredno. Vedno vredno so paketne ponudbe koncerna Volkswagen, ki skrbijo, da si lahko kvaliteten servis z vključenimi ugodnosti in predvsem nižjo ceno tudi do -30% privoščijo tudi tisti, ki imajo že nekoliko starejša vozila. Varčevalni paketi Vedno vredno vključujejo štiri najpogostejše servisne storitve in sicer:

  • Audi menjava olja in oljnih filtrov
  • Audi menjava zobatega jermena in črpalke hladilne tekočine
  • Audi menjava zavornih ploščic
  • Audi menjava blažilnikov

Najpogostejša servisna storitev je menjava olja, z njo pa menjava tudi oljnih filtrov. In zakaj na menjavo olja resnično ne smete pozabiti? Motorno olje je ključno za pravilno delovanje motorja in preprečuje njegovo okvaro. Oljni filter, kot pove že njegovo ime, pa to motorno olje filtrira in skrbi, da v motor ne pridejo nobeni nezaželeni delci. Nečistoče, ki jih oljni filter filtrira, so na primer prah in majhni kovinski delci, oboje pa lahko v primeru zamašenosti filtra pride do motorja in na njem povzroči trajno okvaro. To pa je eden izmed poglavitnih razlogov, da gresta motorno olje in oljni filter z roko v roki, ko pride do servisa in je vedno priporočljivo zamenjati oboje skupaj.

Kdaj pa je potrebna menjava olja Audi A4?

Načeloma je potrebno motorno olje menjati vsako leto oziroma glede na prevoženo kilometrino. Ta je sicer odvisna od vsakega modela vozila posebej – nekateri imajo servisni interval menjave olja na 15.000 prevoženih kilometrov, drugi pa na primer na 30.000 (long life). V vsakem primeru pa so podatki o servisnih intervalih zapisani v servisni knjižici vašega vozila – če je nimate, pa lahko pokličete naše pooblaščene servise, ki vam bodo z veseljem pregledali vaš servisni interval.

V paketu Audi Vedno vredno – menjava olja je za stranko in njegovo vozilo popolnoma poskrbljeno, saj je v paketno ceno vključeno vse:

  • originalno motorno olje
  • originalni oljni filter
  • menjava tesnilnih obročev
  • delo menjave olja
  • dvoletna garancija na delo in material
  • test akumulatorja
  • podaljšanje jamstva mobilnosti pri Asistenca Porsche Slovenija

Poleg same servisne storitve je torej v celoten paket Audi Vedno vredno vključena tudi brezplačna Audi asistenca, ki vam je na razpolago v vseh kritičnih trenutkih okvar in nezgod na cesti. Njihova storitev nima počitka in deluje vse dni v letu, povsod po Evropi, njihov primarni cilj pa je, da vi s svojo potjo čimprej nadaljujete. Ravno zato pa bodo naredili vse v svoji moči, da bodo vaše vozilo popravili že na licu mesta, če pa to ni mogoče, ga bodo prepeljali do najbližjega pooblaščenega servisa.

Redna menjava olja je torej ključnega pomena za dolgo življenjsko dobo vašega vozila, predvsem, če je že nabral večje število kilometrov in bi v vožnji z njim radi uživali še več let. Prav tako pa je ključnega pomena tudi izbira pooblaščenega servisa, ki se bo za vaše vozilo popolnoma potrudil. Servis pri pooblaščenemu serviserju podaljšuje življenjsko dobo vašega vozila, hkrati pa mu ohranja vrednost, saj tudi morebitni bodoči kupci rabljenega vozila cenijo kvaliteten servis in originalni material v vozilu.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.