NOVO V AVTOHIŠI
31.03.2020

Zagotavljanje vaše osebne mobilnosti in varnosti v prometu

Naše dežurne servisne delavnice so odprte in zagotavljajo nujne servisne storitve, ki so potrebne za zagotavljanje vaše osebne mobilnosti in varnosti v prometu #skrbimozamobilnost
SKRBIMO ZA MOBILNOST NAŠIH STRANK

Spoštovani, 

ob razglašeni epidemiji koronavirusa v Sloveniji smo v našem podjetju PORSCHE INTER AUTO z vso odgovornostjo sprejeli ukrepe, s katerimi bomo zaščitili svoje zaposlene in stranke. Varnost in zdravje naših strank ter zaposlenih je vedno na prvem mestu. 

ZAGOTAVLJANJE VAŠE OSEBNE MOBILNOSTI IN VARNOSTI V PROMETU
Vsi naši prodajni saloni so zaprti, naše dežurne servisne delavnice pa so odprte in zagotavljajo nujne servisne storitve, ki so potrebne za zagotavljanje vaše osebne mobilnosti in varnosti v prometu. Nenujnih storitev, med katere spadajo na primer menjava zimskih za letne pnevmatike, redni servisi in odpravljanje manjših napak, ki ne vplivajo na varnost vozila, naši servisi do nadaljnjega ne izvajajo.

Ker naši servisi delujejo v zmanjšanem obsegu, vas prosimo, da v primeru tehničnih težav, ki vplivajo na možnost varne vsakdanje uporabe vozila, oziroma nujno potrebnih servisnih del, najprej po telefonu pokličete našo dežurno servisno službo in se dogovorite o potrebnih naslednjih korakih za zagotovitev nujnega popravila. 

Prosimo vas, da se za to odločate le v primeru, ko našo storitev zares nujno potrebujete, pri čemer bomo dali prednost tistim, ki delajo v službah, nujnih za zagotavljanje delovanja ključnih sistemov v državi, še posebej v zdravstvu. Hkrati vas obveščamo, da bo zaradi spremenjenega obsega dela in delovnih procesov vaš obisk servisne delavnice morda trajal nekoliko dlje - tudi zato, ker bomo poskrbeli za preventivne ukrepe za preprečitev širjenja virusa. Seveda pri tem sledimo priporočilom NIJZ tudi glede omejitev števila ljudi, ki so lahko hkrati v poslovnem prostoru, v katerem se izvajajo servisne storitve.

DEŽURNA SERVISNA SLUŽBA
Za vas smo na razpolago od pon-pet, od 8.00 do 12.00 ure, na spodnjih številkah:

Območje Ljubljana: 01 582 53 57
Območje Koper: 01 582 53 87
Območje Maribor: 01 582 53 48

POMOČ NA CESTI – NA VOLJO 24 UR!
Ste ostali na cesti ali imate na poti tehnične težave z vozilom? Z Asistenco Porsche Slovenija bo našim strankam zagotovljena profesionalna in ustrezna pomoč na cesti. Pomoč vam je na voljo vse dni v tednu, podnevi in poznih nočnih urah. 

Asistenca Porsche Slovenija - Volkswagen: 080 19 18
Asistenca Porsche Slovenija - Seat: 080 19 40
Asistenca Porsche Slovenija - Škoda: 080 19 41
Asistenca Porsche Slovenija - Audi: 080 19 15
Asistenca Porsche - 080 98 11
Klici iz tujine: +386 1 58 25 102

KONTAKT ZA STRANKE (splošna vprašanja glede servisa ali nakupa vozil)
• dežurna kontaktna številka za stranke: 041 392 204 ter info@porscheinterauto.net
• delovni čas: ponedeljek - petek od 8:00 - 15:00

Hvala za razumevanje - pomembno je, da SKUPAJ poskrbimo za varnost in zdravje. 
Ohranimo življenja! Ostanimo doma!

Porsche Inter Auto, d. o. o.