chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Koper Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Koper najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Službena vozila pri Porsche Koper
07.08.2018
PREDSTAVITEV

Službena vozila pri Porsche Koper

Skrbno in strokovno vzdrževana, previdno vožena ter izjemno malo rabljena vozila.

Prodaja službenega vozila

Pri Porsche Inter Auto imamo kot posebno kategorijo avtomobilov na voljo službene avtomobile. Gre za skrbno vzdrževana, strokovno in previdno vožena ter izjemno malo rabljena vozila vseh znamk VW koncerna: Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT in Porsche. Služben avtomobil ima slovensko poreklo, izjemno malo prevoženih kilometrov, nikoli ni bil poškodovan in ima odlične vozne lastnosti, notranjost pa je odlično ohranjena. Registriran in v uporabi je bil izključno pri nas. Ima torej vse lastnosti novega vozila, celo vonj po novem avtomobilu, le z nekaj prevoženimi kilometri.

Pomembna dodatna prednost službenih avtomobilov je veljavnost Jamstva 4Plus ali 6Plus, s katerim tveganje in seveda vzdrževanje kupljenega vozila zmanjšate na minimum ter zato nov avto brezskrbno vozite v še mnogih kasnejših letih uporabe. Službena vozila so odlične kakovosti v optičnem in tehničnem smislu in vedno redno vzdrževana po navodilu proizvajalca.

Zakaj se odločiti za služben avto?

  • Gre za zelo malo rabljen avto, ki je že registriran in vzdrževan pri Porsche Inter Auto in ga je vozilo izključno naše osebje. Zaradi tako nizkega števila prevoženih kilometrov in temeljite oskrbe dobite za nižjo ceno vse lastnosti novega avtomobila. Po rednih cenah se brez dvoma bolj splača kupiti službeni avtomobil.

Koliko službenih vozil je na voljo in kakšen je razpon med njimi?

  • Na voljo so vsi modeli službenih vozil - npr. Polo, Passat, Golf, Audi A3, A4, Škoda Octavia, Rapid, Superb itd. Tako imate na voljo zelo širok izbor, med katerim lahko najdete vozilo, ki vam najbolj ustreza.

Ali so vse stvari za služben avto poskrbljene pri Porsche Inter Auto?

  • Da. Služben avto je registriran, servisiran in vzdrževan pri Porsche Inter Auto. Nudimo vam tudi vpogled v zgodovino vozila in vse detajle, ki vas zanimajo.

Ali lahko preizkusim še kakšen drug avto, če se ne morem odločiti?

  • Stranki vedno, ko pride v salon predstavimo tri ali štiri avtomobile, ki bi ustrezali njenim željam. Predstavimo vse specifikacije, opremo in cene. Seveda gre stranka lahko tudi na testno vožnjo, med katero ji je ves čas na voljo osebje za kakršnakoli vprašanja. Po navadi se ljudje odločijo za testno vožnjo več različnih avtomobilov. Prav testna vožnja največkrat odloči, kateri avto je stranki najbolj pri srcu. Kupcu se predstavi še nakup dodatne opreme in končna cena.

Kakšne storitve nudite stranki, če se odloči za nakup?

  • Prav vsaki stranki najprej ponudimo možnost financiranja in zavarovanja. Ker gre za službena vozila ponudimo tudi jamstvo 4+ in jamstvo 6+. Gre za inovativen program jamstev in storitev, s pomočjo katerega lahko stranka brezskrbno vozi avto tudi v četrtem oziroma šestem letu po registraciji saj krijemo vse servise in popravil okvar avtomobila. Katero jamstvo ponudimo je odvisno od modela avtomobila, katerih velika večina je bila registriranih letos, vsekakor pa vedno nudimo garancijo in jamstvo. Če stranka kupi avto pri nas, ji bomo na voljo še dolgo po nakupu vozila.

 

Dodatne informacije in kontakti

Za informacije o službenih vozilih se lahko vsak dan od 8. do 17. ure obrnete na naše strokovne sodelavce pri Porsche Koper

Dušan
Jugovac

vodja prodaje vozil Škoda in DasWeltauto rabljena vozila
Mobilna številka:
Faks:

Mitja
Okretič

prodajalec rabljenih vozil
Mobilna številka: +386 51 288 546
Faks:

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.