chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Koper Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Koper najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Škoda servis Koper
10.02.2021
SERVISNE NOVICE

Škoda servis Koper

PORSCHE KOPER: Koper ima super servis Škodinih vozil

Škoda servis Koper

Pooblaščeni servis vozil Škoda se v Kopru nahaja na Ankaranski 10, blizu avtoceste in mestnega jedra, ki je lahko dostopno vsakomur. Stranke Porsche Koper lahko s svojimi vozili Škoda opravijo vse servisne storitve na enem mestu, saj pri Porsche Koper opravljajo čisto vse servisne storitve. V primeru hitrih popravil, vam v najhitrejšem času zamenjajo akumulator, amortizeje, zaflikajo prebite pnevmatike. Na drugi stranki pa so del rednih servisiranj - redni mali in veliki servis menjave olja in zobatega jermena. 

Poskrbijo tudi za optimalno varnost, saj so lahko ceste pogosto spolzke, ali pa so pred nami nepredvidljivi vozniki - pregled zavor je ena pomembnejših servisnih storitev pri Porsche Koper. Koliko časa zdržijo zavore pri Škodi? Obraba zavornih ploščic je popolnoma odvisna od načina vožnje, količine ostrega zaviranja ter kraja, kjer stranka živi (na primer: na hribu navdzol je potrebno veliko bolj zavirati, kot na ravni cesti). Primerni servis zavor mora pregledati trenutno obrabo, škripanje in debelino ploščic, poleg tega pa še količino zavorne tekočine. Po potrebi se zavore zamenja, saj stranki ne svetujejo vožnje z neprimernimi zavorami. 

In kakšna je cena servisa Škoda? Ta je odvisna od vozila do vozila, saj ima vsako vozilo svoje komponente, ki jih je potrebno zamenjati. Noben servis ni enak drugemu servisu. Poleg tega je odvisno tudi od tega, koliko je vozilo staro, kaj poleg rednega servis menjave olja in oljnih filtrov ali zobatega jermena in črpalke hladilne tekočine je potrebno še narediti. Zato je splošno ceno težko vnaprej aplicirati na vsa vozila Škoda. Vsekakor pa je vozilo upravičeno do nižje cene servisa, če je starejše od štirih let, saj je tako del koncernske akcije Škoda Vedno vredno. 

SERVIS ŠKODA KOPER KONTAKT

  • Zagotovite si strokoven AVTOSERVIS, ki bo preveril stanje vaših zavor in jih po potrebni tudi zamenjal. Pokličite, da vam rezerviramo prvi prost termin za zamenjavo vaših zavor, tel: 031 616 918.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.