chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Koper Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Koper najdete tukaj.

 1. Novice
 2. Se zanimate za rabljen avto? Audi A4 vas bo prepričal!
20.06.2023
Novosti znamke Audi

Se zanimate za rabljen avto? Audi A4 vas bo prepričal!

Audi A4 rabljen avto - prava izbira za poslovneže in karavan za družine.

audi-a4-rabljeni

Audi A4 rabljen avto - prava izbira za poslovneže in karavan za družine!
Audi A4 limuzina je priljubljen rabljen avtomobil srednje velikosti, ki spada v segment luksuznih limuzin, zelo priljubljen je tudi Audi A4 Avant. Audi A4 je pogosto iskana možnost zaradi kombinacije športne izvedbe, visokokakovostne izdelave in napredne tehnologije. Glede zunanjega dizajna ima Audi A4 elegantne linije in aerodinamičen videz. Na voljo je v različnih karoserijskih različicah, vključno z limuzino, karavanom (Avant) in coupejem (Audi A5), odvisno od modela in generacije.


Katere so največje prednosti rabljenega avtomobila Audi A4?
Rabljeni avtomobili Audi A4 ima več prednosti. Prva je cenovna dostopnost, saj so rabljeni avtomobili običajno cenejši od novih. Poleg tega Audi A4 ohranja svojo vrednost relativno dobro, kar pomeni, da je lahko donosen nakup. Audi je znan po svoji zanesljivosti, zato dobro vzdrževan rabljeni Audi A4 lahko ponudi dolgo življenjsko dobo. Prav tako ima Audi A4 napredne funkcije, ki so na voljo tudi pri rabljenih modelih po nižji ceni. Dostopnost rezervnih delov je dobra, saj je Audi A4 priljubljen model. Poleg tega ima Audi A4 estetski dizajn, ki še vedno ohranja svoj čar tudi pri rabljenih modelih. Pri nakupu je pomembno preveriti zgodovino vzdrževanja, stanje vozila ter opraviti temeljit pregled in posvet s strokovnjakom, da zagotovite kakovost in zanesljivost avtomobila.

Image

Audi A4 2008-2016 mk4 četrta generacija (B8, Typ 8K 2008)
Predzadnja generacija Audi A4, predstavljena leta 2008, je imela športen in eleganten dizajn z ostrimi linijami ter značilno mrežasto masko hladilnika in LED žaromete. Notranjost je prostorna in izdelana z visokokakovostnimi materiali, ponuja udobna sedeža in dovolj prostora za potnike in prtljago. Audi A4 je bil opremljen z napredno tehnologijo, kot je MMI sistem za informacije in razvedrilo ter pametna povezljivost in visokokakovostni zvočni sistem. Z dinamičnim vzmetenjem in natančnim krmiljenjem Audi A4 zagotavlja odzivno in agilno vožnjo. Varnostne funkcije pripomorejo k večji varnosti. Na voljo je bila tudi široka paleta motorjev, vključno z bencinskimi in dizelskimi možnostmi, ter napredne tehnologije, kot je turbopolnjenje, za boljšo učinkovitost motorja.

Image

Audi A4 2016- mk5 peta generacija (B9, Typ 8W, 2016)
Najnovejša generacija Audi A4, ki je bila predstavljena v letu 2016, se ponaša s športno-elegantno obliko in napredno LED osvetlitvijo. Notranjost avtomobila je prostorna, izdelana z visokokakovostnimi materiali in opremljena z napredno tehnologijo, kot so MMI informacijsko-razvedrilni sistem, digitalna instrumentna plošča Audi virtualni kokpit in napreden navigacijski sistem. Audi A4 zadnje generacije ponuja odlične vožnje lastnosti, ki združujejo udobje in športnost. Na voljo je s široko paleto motorjev in možnostmi pogona, vključno z bencinskimi, dizelskimi in priključno-hibridnimi. Poleg tega vključuje tudi napredne varnostne funkcije, ki prispevajo k večji varnosti med vožnjo.

Varen nakup skrbno pregledanih rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto
Pri Porsche Inter Auto d.o.o. so za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Imajo pripravljeno bogato zalogo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna preverjena odlična rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. 

Katere so prednosti nakupa rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto?

 • ohranjena vozila
 • online podpis in nakup pogodbe
 • tehnično odlično ohranjena
 • video predstavitev vozila
 • strokovno pregledana
 • garancija 8 dni za vračilo/zamenjavo
 • preverjanje 250 kontrolnih točk
 • servisni bon do 100 €
 • do 1.000 evrov popusta ob financiranju
 • do 500 evrov popust ob menjavi vozila


Pokličite  na 041 392 204  za vse dodatne informacije.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.