WELTAUTO NOVICE
29.08.2019

RABLJENA VOZILA KOPER

Rabljena vozila KOPER: Das Welt Auto - pripravljena ponudba rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem: znanim poreklom in preverjeno zgodovino!
RABLJENI AVTOMOBILI

RABLJENA VOZILA KOPER - znamke Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda ali Porsche

Nakup rabljenega avtomobila je vedno naloga, ki zahteva veliko časa in potrpljenja. Pri rabljenih avtomobilih vselej ostaja delček skrivnosti, kaj se je dogajalo z njihovim drobovjem v preteklosti, katere so nevidne napake, ki se pokažejo šele čez čas, in koliko dodatnih stroškov vam bo ta avto prinesel. Ker je previdnost mati modrosti, pred nakupom rabljenega avtomobila ne smete zagrešiti nekaj glavnih napak.

Avtohiše KOPER - Porsche Koper največja zaloga rabljenih vozil

Porsche Inter Auto je uradni trgovec vozil Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda in Porsche. Pri nas boste našli največjo izbiro rabljenih vozil naših Volkswagen koncernskih znamk. Preverite zalogo rabljenih vozil pri Porsche Koper:

Prodaja rabljenih vozil KOPER

Iskanje pravega in dobrega rabljenega vozila je svojevrsten projekt, ki zahteva veliko znanja in časa. Navadno rabljena vozila iščemo prek spletnih portalov (kot je tudi naš - porscheinterauto.net), kjer vpišemo želene lastnosti in nato izberemo potencialna vozila za nakup. Ko si po dolgotrajnem iskanju in premišljevanju le izberete model avtomobila, morda že določen avtomobil, na vrat na nos odštejete denar zanj.

Poleg naših hišnih znamk, pa imamo v ponudbi seveda tudi ostale znamke in modele, ki so zelo priljubljeni:

 

Rabljena vozila JAMSTVO DAS WELTAUTO

Kupovanje rabljenega avtomobila v Porsche poslovalnicah pod znamko Das WeltAuto je gotovo manj stresno kot pri posamezniku. Nakup je precej manj tvegan, saj avtomobile strokovno in podrobno pregledajo, preden zapustijo poslovalnice. Vsa rabljena vozila iz ponudbe Das WeltAuto so natančno preverjena in vzdrževana. Za to obljubo storitev stoji odlična blagovna znamka, kjer ne sprejemajo kompromisov glede tehnike in videza vozila. Nakup rabljenih vozil iz ponudbe Das WeltAuto je varen nakup, kot tudi svetuje vodja rabljenih vozil pri Porsche KOPER, Dušan Jugovac.

PREVERI RABLJENA VOZILA

 

Dušan
Jugovac

vodja prodaje rabljenih vozil DasWeltauto
Mobilna številka:
Faks:

Mitja
Okretič

prodajni svetovalec rabljena vozila
Mobilna številka:
Faks:

Milojica
Stojadinović

Prodajni svetovalec rabljena vozila
Mobilna številka:
Faks: