chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Koper Novice

Iščete svoje sanjsko vozilo? Potem je Volkswagen pravi za vas. Zagotovite si novo vozilo, ki je na voljo takoj, ali pa konfigurirajte svoj sanjski model povsem po svojih zamislih.

  1. Novice
  2. Porsche Ljubljana in VW Caddy - tudi za najbolj zahtevne!
19.06.2021
MOBILNOST IN VOLKSWAGEN

Porsche Ljubljana in VW Caddy - tudi za najbolj zahtevne!

Zarja Elektronika z novimi vozili Caddy – varno v nov dan. Slavnostni prevzem pri Porsche Ljubljana!

VW CADDY

Zarja Elektronika - prevzem novih vozil Caddy

Prevzem novih vozil Caddy: družba Porsche Inter Auto s poslovalnico Porsche Ljubljana velja za enega izmed največjih in glavnih ponudnikov gospodarskih vozil v širši okolici Ljubljane. Pred dnevi je potekal svečan prevzem novih vozil Volkswagen Caddy s strani sodelavcev podjetja Zarja Elektronika. Volkswagen Gospodarska vozila pri Porsche Ljubljana že vrsto let zagotavljajo največjo dovršenost in robustnost za delo v vseh razmerah ter izpolnjujejo vse zahteve najrazličnejših gospodarstvenikov in podjetnikov – so namreč izredno kakovostna in zmogljiva, kos tudi najtežjim in največjim nalogam.

Caddy je najbolj uspešen dostavnik

Volkswagen Caddy je že vse od predstavitve prve generacije najbolj priljubljen in najbolj uspešen dostavnik za vse priložnosti  in je izjemno priljubljen v segmentu dostavnikov, družinskih enoprostorcev, kombijev za prevoz in celo bivalnikov... Novi Caddy je več kot le odličen partner za delo, saj je zanesljiv, udoben in funkcionalen - pripravljen na vse. Novi Caddy je še bolj sodoben, digitaliziran in prilagodljiv. Nedvomno vas bo prepričal s popolnoma novo oblikovno zasnovo in s številnimi novimi praktičnimi rešitvami ter tudi s Innovision Cockpit sistemom digitalne notranjosti.

Izberite si svojega Caddya!

Na enem mestu preverite vse različice novega Caddya in izbirajte med novimi, rabljenimi, testnimi in službenimi vozili.

VW Caddy - preverite ponudbo:

Image

Službena vozila VW Caddy

Podjetje Zarja Elektronika se je tako odločilo za nakup novih službenih vozil VW Caddy najnovejše generacije. Na ta način so svoje zaposlene opremili z najnovejšimi vozili, ki so pripravljena na nove izzive. Kamniško podjetje Zarja Elektronika skrbi za varnost tehnologij na najvišjem nivoju in je eno od vodilnih slovenskih podjetji na področju tehničnega varovanja. Njihovi sistemi uporabnikom zagotavljajo tehnično varnost pred posledicami požara, vloma, kraje, ropa, uhajanja plina, razlitja tekočine... Prepričani smo, da bodo nova vozila Volkswagen Caddy zagotovila vse zahteve glede trpežnosti, prostornosti, praktičnosti in glede zanesljivosti, kar že tako velja za vsa gospodarska vozila Volkswagen.

Volkswagen Caddy – zakaj ga izbrati?

Caddy je zagotovo avtomobil, ki lahko služi kot dostavnik ali pa kot družinski enoprostornik z nadvse radodarno notranjostjo in zmogljivimi ter varčnimi motorji. V potniški različici je seveda udobja in opreme še več, na voljo pa je v številnih različicah od kombija z zasteklenim potniškim delom, do zaprtega dostavnika pa vse do različice california, ki je pravi mali avtodom. V dolžino meri uporabnih 4,6 metra, v podaljšani različici maxi celo malo manj kot 5 metrov. Če k temu dodamo še možnost štirikolesnega pogona 4MOTION, se s Caddyjem odpre povsem nov svet. In dejstvo, da ima ta družinsko-dostavni talent na voljo tudi povsem digitalno notranjost Innovision Cockpit in 19 novih ali izboljšanih asistenčnih sistemov, ne čudi, da se kot dostavnik ali družinski enoprostorniku svoj talent dokazuje na različnih področjih.

Izberite tudi vi novi VW Caddy

Spoznajte novi Caddy pri Porsche Ljubljana, Porsche Maribor in Porsche Koper. Novi VW Caddy Cargo Entry na voljo že od 14.876  + DDV. Prav tako so na voljo novi paketi opreme, ki vas bodo razvajali pri delu v vašem podjetju. Vabimo vas na predstavitev in brezplačen test vozila v vašem podjetju!

Preverite še več podrobnosti o novem VW MULTIVAN T7!

Image

Pokličite nas - za vsa vprašanja smo vam z veseljem na voljo. 

Porsche Koper

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.