chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Koper Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Koper najdete tukaj.

  1. Novice
  2. POPRAVILO TOČE KOPER
27.04.2021
SERVISNE NOVICE

POPRAVILO TOČE KOPER

V primeru, da je toča poškodovala vaše vozilo, pripeljite svoje vozilo v Porsche Koper, kjer bodo poskrbeli za brezhibno popravilo vašega jeklenega konjička.

SERVIS KOPER

Popravilo toče Koper: toča je pojav ledenih zrn, ki je povezana z razvitimi nevihtnimi oblaki vertikalnega razvoja, predvsem med aprilom in septembrom. Ker je toča izjemno slabo napovedljiv pojav in ker se Slovenija uvršča v evropski vrh po številu dni s točo, je zelo pomembno, da poskrbimo za varnost in optimalno stanje svojih jeklenih konjičkov. Če pa se slučajno res zgodi, da vam toča poškoduje vozilo in je potrebno popravilo toče Koper, ne skrbite, saj se lahko vedno obrnete na Porsche Koper, kjer bodo prijazni strokovnjaki vrhunsko poskrbeli za vaše poškodovano vozilo.

Kako se izogniti popravilu toče?

Vsak lastnik avtomobila si želi, da popravilo toče sploh ne bi bilo potrebno. Zato je seveda vozilo najbolje preventivno zaščititi. To je vsekakor težje za tiste, ki nimajo garaže ali nadstreška. Rešitev je v tem primeru posebna mrežasta streha, ki se jo razpne nad avtomobilom ali pa zaščita pred točo : zaščitna prevleka za avto oziroma zaščitno pokrivalo za avto. Zaščitna prevleka je sicer izjemno vzdržljiva, saj je narejena iz kakovostnih materialov, a lahko v primeru večjih zrn in hude nevihte vseeno pride do udrtin na vozilu. Smiselno bi bilo še investirati v zavarovanje proti naravnim nesrečam, saj je sicer lahko popravilo vozila  po toči brez zavarovanja izjemno drag postopek. Avtomobilska zavarovanja proti toči so tako pametna naložba in popularna izbira, saj niso vključena v osnovno zavarovanje.

Kaj storiti, če vas toča ujame na cesti?

V primeru da ste na cesti ko vas ujame toča, se nikakor ne ustavite sredi ceste oziroma pod nadvozi, v predorih ali celo v tunelu, saj je to izredno nevarno in prepovedano. Namesto tega je bolje, da čim prej zapeljete na najbližje počivališče, bencinsko črpalko ali kak drug objekt, ki vam lahko nudi varno zavetje pred točo.

Image

Popravilo toče Koper

  • cenilno mesto - cenitev vozila
  • odškodninski zahtevek
  • popravilo poškodovanega vozila

V primeru, da toča poškoduje vaše vozilo, zaupajte vrhunski poslovalnici Porsche Koper in vaše vozilo bo brezhibno popravljeno, da boste lahko z njim kaj kmalu spet na cesti. Prijava škode in popravilo avtomobila zaradi toče je izjemno preprost in hiter postopek: za komitente zavarovalnic Triglav, Sava, Allianz, Generali in Porsche namreč obisk zavarovalnice ni potreben! Porsche Koper je namreč pogodbeni servis omenjenih zavarovalnic, kar pomeni, da bodo oni za vas uredili vse: ocenili škodo, uredili vso dokumentacijo ter nazadnje še popravili vaše vozilo. Popravilo toče Koper za vas tako ne bo stresen proces, kjer bi izgubili veliko časa, temveč učinkovita ter zanesljiva rešitev problema. 

Smo uradno cenilno mesto in pogodbeni servis za:

Hladno popravilo toče

V Porsche Koper izvajajo vrhunsko hladno popravilo toče Koper brez lakiranja, gre se torej za postopek, kjer ni potrebe po kleparskih oziroma ličarskih popravilih. To pomeni, da se s posebnimi orodji vrne v prvotno stanje vse luknjice in udrtine, ki jih povzroči toča, brez da bi pri tem kakorkoli poškodovali lak vozila. Hladno popravilo udrtin tako ne poškoduje laka, niti ne pusti sledi oziroma sumov poškodb, na ta način pa vozilo obdrži svojo vrednost, tovarniška barva pa se ne spremeni.

Hitro do popravljenega vozila

1. prijava škode v treh dneh od nastanka na Porsche Koper
2. cenitev škode na Porsche Koper
3. vložimo odškodninski zahtevek
4. zagotovimo nadomestno vozilo (glede na zavarovalne pogoje)
5. popravilo vozila

Potrebna dokumentacija za popravilo toče

Vse formalnosti uredimo mi, potrebujemo pa vaše:

  • vozniško dovoljenje,
  • prometno dovoljenje in
  • zavarovalno polico.

Za brezhiben avtomobil tudi od znotraj, preverite še menjava olja in oljnega filtra!

KONTAKT - PRIJAVA ŠKODE ZARADI TOČE NA AVTOMOBILU

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.