NASVETI
14.08.2020

POPRAVILO TOČE KOPER

POPRAVILO TOČE KOPER. Popravilo in prijava toče poteka hitro in enostavno. Najprej poslikamo poškodovane dele vozila in nato opravimo cenitev poškodovanih delov na avtomobilu.
POPRAVILO TOČE LJUBLJANA KOPER MARIBOR

POPRAVILO TOČE KOPER - prijava škode
Popravilo toče in prijava škode, ki je posledica toče je mogoča pri nas brez obiska zavarovalnice saj so poslovalnice Porsche uradni pogodbeni servis za Zavarovalnico Triglav, Zavarovalnico Sava in Porsche zavarovanje. Kot pogodbeni partner Triglav, Sava in Porsche lahko pri nas opravite tudi cenitev škode - toče. 

Porsche Inter Avto servis - pooblaščeni servis vozil VW, Audi, SEAT, Škoda in Porsche..

TOČA PRIJAVA ŠKODE KOPER 
Pokličite nas in vam takoj rezerviramo termin popravila toče:

  • PORSCHE KOPER: 05 611 65 66, g. Roland Matijevič

Hitri koraki do popravljenega vozila
Prijava škode je obvezna v treh dneh od nastanka škode in jo lahko prijavite direktno pri nas. Zatem nastopimo mi, saj kot pogodbeni servis in partner zavarovalnic Triglav, Sava in Porsche zavarovanja za vas ocenimo škodo in popravimo vaše vozilo. Prav tako za vas uredimo vse formalnosti in za vas na zavarovalnico vložimo odškodninski zahtevek. V času popravila vam nudimo tudi nadomestno vozilo, ki ustreza vašim zavarovalnim pogojem. Vaše vozilo bo kvalitetno in strokovno popravljeno v najkrajšem možnem času!

Pogodbeni servis in partner Sava, Triglav, Porsche zavarovanje
Prijavite škodo brez obiska zavarovalnice. Smo uradni pogodbeni servis za Zavarovalnico Triglav, Zavarovalnico Sava in Porsche zavarovanje. Kot pogodbeni partner Triglav, Sava in Porsche lahko pri nas opravite tudi cenitev škode.

Smo uradno cenilno mesto in pogodbeni servis za:

Potek prijave poškodbe toče na avtomobilu
Celoten servisni proces poteka hitro in enostavno. Najprej poslikamo poškodovane dele vozila in nato opravimo cenitev poškodovanih delov na avtomobilu. Prijazni in visoko usposobljeni strokovnjaki vam svetujejo glede nastale škode, hkrati pa vam z nasveti pomagajo pri odločitvi, ali je sploh smiselno uveljavljati polico za zavarovanje kaska, če gre za manjšo poškodbo. Po ureditvi vseh formalnosti s servisa zavarovalnici pošljemo odškodninski zahtevek.

HLADNO POPRAVILO TOČE KOPER

TUDI V POSLOVALNICAH PORSCHE INTER AUTO - HLADNO POPRAVILO TOČE brez lakiranja poteka tako, da ni potrebe po kleparskih in ličarskih popravilih! Na kratko pomeni, da hladno popravilo toče brez lakiranja pomeni, da se vse luknjice in udrtine s posebnimi orodji spravi v prvotno stanje brez da se kakorkoli poškoduje lak vozila.