chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Koper Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Koper najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Volkswagen Passat pri Porsche Koper - nova in rabljena vozila
19.09.2018
IZ NAŠE ZALOGE RABLJENIH VOZIL

Volkswagen Passat pri Porsche Koper - nova in rabljena vozila

Tako suveren kot vi

Volkswagen Passat

Volkswagen Passat

Aktualni Passat, ki se je publiki prvič predstavil leta 2014, je nastal na osnovi prečnega modularnega sistema. Posledično je bilo mogoče zasnovati karoserijo z drugačnimi proporcionalnimi razmerji, ki so ob primerjavi s predhodnikom prinesla nižjo višino avtomobila ter podaljšano medosno razdaljo, poleg tega pa tudi občutno krajši prednji in nekoliko krajši zadnji karoserijski previs, nekoliko večja so tudi kolesa. Vse to je ugodno vplivalo tudi na odmerjen prostor v notranjosti potniške kabine, kjer bodo največje povečanje občutili zadnji potniki, sploh v predelu kolen. 

  • Izberite si novo vozilo, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska in ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila ter menjavi staro za novo ali staro za staro.

Lahko rečemo, da nova generacija Passata premore veliko več limuzinske elegance, ki je bila prej rezervirana samo za kupce Passata CC. Kupci Passata so deležni tudi vgradnje zmogljivih LED-žarometov. Vse izvedbe modela Passat imajo zadnje LED-luči z zanimivim grafičnim prikazom delovanja smernikov in zavornih luči. Zelo elegantno je izvedena tudi notranjost potniške kabine, ki premore tudi oblikovalski zaščitni znak v obliki vodoravnega pasu z neprekinjenimi prezračevalnimi šobami.

 
Preveri zalogo vozil Volkswagen Passat pri Porsche Koper:

 

Tudi osma generacija Passata se uvršča med najvarnejše avtomobile na svetu. Passat je na široko zasnovanem preizkusu zaščite odraslih potnikov prejel 85 odstotkov od možnega števila točk. Tudi v prav tako pomembni kategoriji zaščita potnikov–otrok se je novi Passat zaradi serijskih pritrdišč za otroške sedeže ISOFIX in 'top teather' odrezal odlično in je osvojil več kot 87 odstotkov možnih točk. Pozitivno oceno je prejel tudi sistem za nadzor okolice Front Assist z mestno funkcijo zaviranja v sili, ki je vključen v opremo od izvedbe Comfortline naprej in se uvršča v kategorijo varnostnih sistemov.

Za model Passat so na voljo trije nivoji opreme: Trendline, Comfortline in Highline. Bogato opremljen je že osnovni Trendline: ima sistem za nadzor prometa Front Assist z mestno funkcijo zaviranja v sili, sprednji sredinski naslon za roke s predalom in sprednja sedeža z nastavljivo višino, ter funkcionalno opremo.

Funkcionalna oprema vključuje:

  • Keyless-Go (tipko za zagon in izklop motorja),
  • sistem za zaznavanje utrujenosti voznika,
  • funkcijo večnaletnega zaviranja,
  • prikaz prenizkega tlaka pnevmatik,
  • radio Composition Colour s 5-palčnim zaslonom na dotik,
  • napravo za prostoročno telefoniranje Bluetooth,
  • večfunkcijski prikazovalnik Plus,
  • dnevne luči,
  • asistenco za speljevanje navkreber,
  • funkcijo Auto Hold in
  • klimatsko napravo.

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke.

 

Volkswagen Passat Das WeltAuto

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.

 

Marjan
Kapun

Prodajni svetovalec vozil Volkswagen
Mobilna številka: +386 51 288 544
Faks:

Roberto
Eler

Prodajni svetovalec Volkswagen Gospodarska vozila
Mobilna številka: +386 51 288 542
Faks:

Marjan
Rojc

vodja prodaje Volkswagen
Mobilna številka:
Faks:

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.