chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Koper Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Koper najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Na Oktoberfestu 2018 nas bodo zabavali Poskočni muzikanti (petek, 12. 10. 2018)
03.10.2018
AKTUALNE PRIREDITVE

Na Oktoberfestu 2018 nas bodo zabavali Poskočni muzikanti (petek, 12. 10. 2018)

Pogovarjali smo se z g. Nikom Turkom, managerjem Poskočnih muzikantov, ki bodo po lanskem nastopu, za katerega so prejeli same pohvale, tudi letos igrali na Porsche Oktoberfestu.

Poskočni muzikanti med nastopom

Ne zamudite prijav na Oktoberfest 2018!

Kako, da ste se odločili za sodelovanje na Oktoberfestu našega podjetja?
V čast nam je, da lahko igramo na takšnem dogodku, ki ga organizira podjetje Porsche Inter Auto za svoje zveste stranke. Poleg tega radi igramo na različnih Oktoberfestih tudi kje drugje, tudi v tujini. Ker je bil ta dogodek že lansko leto organiziran na tako visokem nivoju, moram priznati, da je izjemen približek Oktoberfestu, ki ga imajo v Münchnu.


Kakšno je bilo vzdušje na našem lanskem Oktoberfestu? Kaj vam je najbolj ostalo v spominu?
Energija je bila odlična, dobili smo zelo pozitiven odziv tako s strani publike, kot tudi s strani organizatorjev. Videli smo, da ljudje uživajo v naši glasbi in v našem nastopu. Izpostaviti moram tudi dejstvo, da smo s strani obiskovalcev slišali same pohvale nad organizacijo, glasbo in ponudbo pijače ter hrane. To je verjetno tudi eden od razlogov, da se stranke z veseljem vračajo in ostajajo zveste samemu podjetju.
 

Kakšna glasba pa je za vas značilna?
V osnovi smo narodnozabavni glasbeniki, za nas je torej prepoznaven 'oberkrain' stil, ki ga seveda gojimo še naprej, sicer pa smo znani tudi po tem, da radi naredimo zabavo izven teh glasbenih voda, torej smo dobri tudi v zabavni glasbi, tako da zadovoljimo tudi marsikatero željo po drugačni, ne samo narodnozabavni glasbi.

Slišal sem, da delate tudi priredbe znanih pesmi na narodnozabaven način?
Tudi to je res. Radi kakšno pesem malo 'preoblečemo', s tem dosežemo tudi kakšno ciljno publiko, ki prej še ni zajadrala v te vode. Tudi naši zvesti poslušalci imajo radi tako popestritev.
 

Kako pogosto pa vadite?
Zdajle je to težko oceniti, v poletnem času nekoliko manj, saj imamo več nastopov, izven sezone pa imamo redne tedenske vaje, ki pa so najbolj intenzivne, ko se učimo nove pesmi in ko se pripravljamo na oddajo Slovenski pozdrav.
 

Katere pesmi, ki jih izvajate, pa so trenutno najbolj vroče?
Najbolj vroče so seveda naše najnovejše uspešnice, glede ostalih pesmi pa predvsem poslušamo samo publiko. Izvajamo širok spekter slovenskih in tujih zimzelenih uspešnic in te ponavadi najbolj razživijo poslušalce.
 

Že prej ste povedali, da sodelujete na več Oktoberfestih doma in v tujini; po čem se Oktoberfest Porsche Inter Auto razlikuje od ostalih Oktoberfestov, na katerih nastopate?
Predvsem po izredni doslednosti izvedbe samega Oktoberfesta. Porschejev dogodek je zelo dober približek Münchenskega Oktoberfesta. Organizator gre res v detajle – poskrbi za avtentično dekoracijo, pripelje preste iz Nemčije, toči originalno Oktoberfest pivo Paulaner. Tako dobrega približka originalnega Oktoberfesta večinoma v Sloveniji ne vidimo.


Preberite si več o Porsche Oktoberfestu 2018

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.