chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Koper Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Koper najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Servis Porsche Koper: Servis VW, Škoda in Audi - online rezervacija servisa
03.05.2021
SERVISNE NOVICE

Servis Porsche Koper: Servis VW, Škoda in Audi - online rezervacija servisa

Naročanje na servis na internetu. Poleg časovne fleksibilnosti je na voljo tudi pregled vseh razpoložljivih servisnih sodelavcev, kar omogoča hitro in individualno načrtovanje servisa vašega vozila VW, Škoda ali Audi.

Rezervacija termina servis VW, Audi, SEAT, Skoda, Porsche

ONLINE REZERVACIJA SERVISA VOZIL pri Porsche Koper

Ste na poti? Imate dostop do spleta? Sedaj lahko svoj servisni termin rezervirate kar sami 24 ur na dan vse dni v tednu. Poleg časovne fleksibilnosti je na voljo tudi pregled vseh razpoložljivih servisnih sodelavcev, kar omogoča hitro in individualno načrtovanje. Če je potrebno, lahko rezervirate tudi nadomestni avto.

Direktna povezava za rezervacijo - Servis Porsche Koper:

KONTAKT - SERVIS VOZIL: na voljo smo na telefonski številki 05 611 65 00!

Spletna rezervacija servisa - SERVIS KOPER VOLKSWAGEN, AUDI, ŠKODA.
Od sedaj našim strankam omogočamo se hitrejšo komunikacijo z našimi poslovalnicami - online rezervacijo, servis VW, servis Audi, servis Škoda pri Porsche Koper. 

Kaj vse omogoča spletna rezervacija?

  • izbira svoje znamke vozila
  • Izbira svojega servisnega svetovalca
  • Izbira in prilagoditev storitve servisa
  • izbira nadomestne mobilnosti
  • Izbira točnega termina in ure servisa
  • točen pregled nad oddano rezervacijo

Potrditev online rezervacije servisa vozil VW, Audi, SEAT, Škoda, Porsche
Ko v sistemu oddate vašo rezervacijo, boste se v istem trenutku prijeli našo potrditev servisnega termina. Hitro in enostavno. 

Kaj ponujamo v spletni rezervaciji?

  • Redni avtoservis in vzdrževanje vozila
  • Veliki servis: menjava zobatega jermena
  • Menjava pnevmatik in skladiščenje
  • Popravilo poškodb na vozilu in prijava škode

Image

Redni servis VW, AUDI, ŠKODA - Porsche Koper

  • profesionalno olje
  • originalni oljni filter
  • menjava tesnilnih obročkov
  • 2-letna garancija na delo in material
  • članstvo pri Asistenca Porsche Slovenija


SERVISNI INTERVALI - KDAJ NA REDNI SERVIS?

Redni servis pri Porsche Koper je vrhunski servis, ki ohranja vrednost vašega vozila in mu omogoča daljšo življenjsko dobo. Na prvem mestu je pri rednem servisu menjava olja in oljnega filtra. Redni servis vozil VW, Audi in Škoda je potreben na vsakih 15.000 kilometrov oziroma enkrat letno - odvisno, kar nastopi prej. Pri long life servisnih intervalih pa po prikazovalniku oz. na dve leti. Datum pa je naveden tudi v vaši servisni knjižici. 

Vzdrževanje vozila VW, ŠKODA, AUDI

  • pregled zavornega sistema
  • menjava zavorne tekočine
  • čiščenje in dezinfekcija klimatske naprave
  • pranje in čiščenje avtomobila
  • dolivanje ADBlue tekočine
  • menjava brisalcev
  • pregled in menjava akumulatorja

Za ohranjanje vašega vozila v optimalni formi, je redno vzdrževanje bistveno. Izjemno pomembna je uporaba kvalitetnih zavornih oblog, zato je priporočljivo redno menjavanje zavornih ploščic, ki so eden najpomembnejših elementov varne vožnje. Vsaki dve leti je priporočljiva tudi menjava zavorne tekočine, ki omogoča zanesljivo delovanje zavor. Tudi klimatska naprava mora biti redno vzdrževana za optimalno učinkovitost, zato jo je priporočljivo pregledati vsaj enkrat letno. Pri dizelskih motorjih pa je pomembno dolivati AdBlue dodatek, ki pomaga k čistejšemu delovanju vašega dizelskega motorja. Pri Porsche Koper vam nudimo tudi pregled in zamenjavo akumulatorja, ki omogoča brezhibno delovanje motorja.


Popravilo poškodovanih vozil - PRIJAVA ŠKODE

  • prijava škode
  • cenilno mesto
  • popravilo poškodovanih vozil
  • nadomestno vozilo

V Porsche Koper imamo veliko izkušenj s popravili poškodovanih vozil. Pri postopku prijava škode vam tako strokovnjaki prijazno svetujejo kaj narediti, da bo vaše vozilo kmalu spet brezhibno. Po prijavi škode poskrbimo za vse potrebne formalnosti - vložimo odškodninski zahtevek ter opravimo cenitev škode. Nato avto kvalitetno popravimo. Pri popravilu avtomobila uporabljamo le najnovejšo opremo ter izključno originalne nadomestne dele z garancijo, kar omogoča zanesljivo in kvalitetno servisersko popravilo. Na ta način stranka privarčuje ogromno časa, saj vse opravimo na enem mestu. Hitro in enostavno prijavite škodo brez obiska zavarovalnice - smo namreč uradni pogodbeni servis za Triglav zavarovalnico (1), Sava zavarovalnico (2), Allianz zavarovanje (3), zavarovalnico Generali (4in Porsche zavarovanje (5).


Zakaj Porsche Koper zagotovi najboljšo oskrbo za vaše vozilo na Primorskem

Izkušeno in specializirano osebje

Ena izmed glavnih prednosti servisiranja pri pooblaščenem servisu Porsche Inter Auto je izkušeno in specializirano osebje. Serviserji, ki delajo v pooblaščenih servisih, so posebej usposobljeni za delo z vozili Volkswagen in imajo obsežno znanje o teh avtomobilih. S tem zagotavljajo najvišjo raven strokovnosti in natančnosti pri vzdrževanju in popravilih vašega vozila.

Uporaba originalnih rezervnih delov

Pri servisiranju vozil Volkswagen je ključno uporabljati originalne rezervne dele, ki so posebej zasnovani za ta vozila. Pooblaščeni servis Porsche Inter Auto uporablja izključno originalne rezervne dele, kar zagotavlja optimalno delovanje vašega vozila. Uporaba originalnih delov prispeva tudi k dolgotrajnosti in zanesljivosti vašega avtomobila.

Sodobna oprema in tehnologija

Servisiranje vozil Volkswagen zahteva napredno opremo in tehnologijo, da se učinkovito diagnosticira in odpravlja morebitne težave. Pooblaščeni servis Porsche Inter Auto je opremljen s sodobno diagnostično in popravljalno opremo, ki omogoča hitro in natančno identifikacijo ter reševanje težav. To pripomore k zmanjšanju časa, ki ga preživite brez svojega vozila, ter zagotavlja kakovostno storitev.

Redno vzdrževanje in servisne knjižice

Servisna knjižica je pomemben dokument, ki sledi zgodovino servisiranja vozila. Redno vzdrževanje pri pooblaščenem servisu Porsche Inter Auto vključuje natančno vpisovanje in overjanje storitev v servisni knjižici. To je pomembno pri ohranjanju vrednosti vašega vozila in vzdrževanju garancijskih pogojev, če so še vedno veljavni.

Servisni intervali vozil

Sčasoma se sestavni deli avtomobila obrabijo, zato je redno vzdrževanje nujno za zanesljivo delovanje vozila. Servisni intervali za vozila Volkswagen se lahko nekoliko razlikujejo glede na model avtomobila in njegove tehnične specifikacije. Spodaj je nekaj splošnih smernic za servisne intervale, ki veljajo za večino vozil Volkswagen. Vsekakor je priporočljivo preveriti natančne servisne intervale za specifičen model in letnik vašega vozila v priročniku lastnika ali se posvetovati s pooblaščenim servisom.

Menjava olja in filtra na koliko kilometrov?

Redni servis je nujno potreben vsako leto oziroma nekje na vsakih 15.000 kilometrov, saj motorno olje izgubi svoje prvotne lastnosti, posledično pa slabše podmazuje mehanske dele motorja. Pri long life servisnih intervalih pa po prikazovalniku oz. na dve leti. Če olja ne zamenjamo pravočasno lahko zaradi slabega podmazovanja povzroči hude poškodbe motorja, kar pa pomeni na koncu tudi višje stroške. Redno menjavanje olja in oljnega filtra je tako bistvenega pomena za optimalno delovanje, dolgo življenjsko dobo ter ohranjanje vrednosti vašega vozila.

KONTAKT - Dodatne informacije lahko dobite tudi pri naših servisnih svetovalcih poslovalnic Porsche Koper. ali pri naši sodelavki:

  • rezervacija servisa, popravilo poškodovanih vozil
  • tel.: 05 611 65 00

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.