chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Koper Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Koper najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Novi Audi Q8 e-tron - še bolj izostren
17.01.2023
Novosti znamke Audi

Novi Audi Q8 e-tron - še bolj izostren

Sveža zunanjost, nov oblikovalski slog znamke in dinamične vozne lastnosti športnega terenca.

audi e-tron

Novi Audi Q8 e-tron - večja kapaciteta baterije in večja moč polnjenja
Audi znamka
 - sveža zunanjost, nov oblikovalski slog znamke in dinamične vozne lastnosti. Proizvodnja z nevtralno bilanco CO2 in prva uporaba recikliranih materialov pri varnostni  komponenti. 


Z modelom Audi e-tron je proizvajalec prestižnih vozil leta 2018 vstopil v dobo električne mobilnosti in naznanil začetek električne prihodnosti pri znamki s štirimi krogi. Model je odtlej znanilec novosti v segmentu električnih SUV-jev višjega razreda. Velja za pionirja med električnimi avtomobili in za zgodbo o uspehu, ki bo z Audijem Q8 e-tron* zdaj dobila novo poglavje. Novi Audi Q8 e-tron* kot vrhunski model med električnimi SUV-ji in križanci navdušuje z izpopolnjenim pogonskim konceptom, boljšo aerodinamiko, večjo močjo polnjenja in večjo kapaciteto baterije, na osnovi tega pa tudi s povečanim dosegom, ki meri do 582 km pri SUV-ju in do 600 km pri modelu Sportback (v obeh primerih v skladu s kriteriji WLTP). Znatne spremembe - še zlasti na sprednjem delu vozila - so pri novem paradnem SUV-ju znamke poskrbele za izrazito svež videz.


Novi Audi Q8 e-tron - na voljo dve različici:



Novi Audi Q8 e-tron - doseg do 578 km (WLPT)
Pod novim imenom modela popolnoma električna paradnI model Audi Q8 e-tron zdaj ponuja še večjo nosilnost in daljši doseg kot njegov predhodnik. Velika prednost so tudi veliko visokotehnoloških funkcij in fascinanten nov videz – na primer s podpisom dnevne svetlobe.


  • Podatki za Audi Q8 55 e-tron quattro:
  • Polnjenje od 10 % do 80 % v 31 min. pri največji polnilni moči DC
  • Doseg (WLTP) do 578 km
  • Največja polnilna moč DC do 170 kW
Image
Image

Novi Audi Q8 e-tron - doseg do 578 km (WLPT)
Pod novim imenom modela popolnoma električna paradnI model Audi Q8 e-tron zdaj ponuja še večjo nosilnost in daljši doseg kot njegov predhodnik. Velika prednost so tudi veliko visokotehnoloških funkcij in fascinanten nov videz – na primer s podpisom dnevne svetlobe.

Podatki za Audi Q8 55 e-tron quattro:

  • Polnjenje od 10 % do 80 % v 31 min. pri največji polnilni moči DC
  • Doseg (WLTP) do 578 km
  • Največja polnilna moč DC do 170 kW

Udobna vožnja na vseh potovanjih
Audi Q8 e-tron lahko polnite na različne načine - doma in na poti. Polnjenje je s pomočjo storitve Plug & Charge še enostavnejše. Zahvaljujoč večji kapaciteti baterije in celoviti storitvi polnjenja pa lahko v vožnji na električni pogon uživate tudi na daljših potovanjih.

Podatki za Audi Q8 55 e-tron quattro:

  • Največja električna moč: 300 kW
  • Skupni navor: 664 Nm
  • Pospešek (0–100 km/h): 5,6s
  • Kapaciteta baterije (neto): do 106 kWh

Nov obraz, novo ime in nova celostna grafična podoba
Audi z imenom Q8 jasno sporoča, da je Audi Q8 e-tron vrhunski predstavnik električnih SUV-jev in križancev. Q8 e-tron in Q8 Sportback e-tron sta že na prvi pogled prepoznavna kot modela z izključno električnim pogonom. Za to poskrbi nova zasnova sprednjega dela in zadka, ki siste­matično nadgrajuje oblikovalski slog Audijevih električnih modelov.

Q8 e-tron kot prestižni električni SUV s svojo zunanjostjo zrcali novo celostno grafično podobo z dvodimenzionalno zasnovo štirih krogov. Nova je tudi oznaka modela z napisom Audi na B-stebričkih. (1)

Image

Izjemna prostornost in vrhunsko udobje
Audi Q8 e-tron je opcijsko lahko opremljen z digitalnimi matričnimi LED-žarometi. Orientacijske luči na avtocestah označijo položaj vozila in tako na ozkih območjih pomagajo vozniku, da ostane varno na sredini voznega pasu. Poleg tega so na voljo tri nove funkcije: razširjene prometne informacije, smerne luči s smernikom in orientacijske luči na regionalnih cestah.

Oprema vedno vključuje tudi dekorativne elemente, ki so izdelani iz lesenih furnirjev z odprtimi porami (npr. iz marmoriranega jesena ali lesa platane) ali iz aluminija, pri izvedbah S line in S line edition pa imajo prvič karbonsko strukturo. Novost v ponudbi sta orehov les v svetlorjavi barvi in trajnostna tehnična tkanina, deloma izdelana iz recikliranih plastenk.

Visokoločljivostna zaslona na dotik in glasovno upravljanje
Tako kot ostali Audijevi modeli višjega razreda ima tudi Q8 e-tron* upravljalni sistem MMI touch response. Njegova velika visokoločljivostna zaslona – zgornji z diagonalo 10,1 palca, spodnji z diagonalo 8,6 palca – nadomeščata skoraj vsa klasična stikala in klasične regulatorje. Pri tem upravljanje lahko poteka prek obeh zaslonov na dotik, številne funkcije pa je mogoče aktivirati tudi z naravnim glasovnim upravljanjem.

Audi servis - vrhunski servis za vaš Audi
Servis Audi za daljšo življenjsko dobo vašega vozila Audi. Odločite se za vrhunski avtoservis za zanesljivo delovanje vašega vozila Audi. Ker privoščite svojemu Audiju le najboljše.

Image

Imate dodatna vprašanja? Pokličite nas!

Porsche Koper

  • Igor Jurada, tel. +386 5 611 65 02
  • Katja Valantič, tel. +386 5 611 65 01
  • Samo Vergan, tel. +386 5 611 65 17

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.