chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Koper Novice

Znamka Audi že danes oblikuje jutrišnji svet. Z napredno tehnologijo, strastno kreativnostjo in novimi družbenimi pobudami razmišljanja. Odkrijte raznolikost naših modelov vozil Audi.

  1. Novice
  2. Novi Audi Q3 Sportback 2019/2020 - novembra v Sloveniji! #foto #video
20.08.2019
NOVOSTI PRI ZNAMKI AUDI

Novi Audi Q3 Sportback 2019/2020 - novembra v Sloveniji! #foto #video

Audi Q3 Sportback - cene znane, kmalu pri Porsche Inter Auto!

Audi Q3 Spotback cenik

Novi Audi Q3 Sportback - katere so novosti?
 

  • Popolnoma novi Audi Q3 SUV coupe 2019/2020 s športnejšo zunanjostjo in digitalno povezanostjo
  • Progresivno krmiljenje, sistem za uravnavanje vozne dinamike Audi drive select in športno podvozje
  • Cena že od 39.220 €, preverite cenik, tehnične podatke in si ga skonfigurirajte!

Novi Audi Q3 Sportback 2019 - izrazita športnost


Na osnovi standardnega Audi Q3 je znamka Audi predstavila še model Audi Q3 Sportback s športnejšim kupejevskim videzom. V zadnjih letih smo bili priča mnogim avtomobilskim proizvajalcem, ki so skozi čas predstavljali kupejevske športne terence in tukaj je sedaj prisoten tudi Audi z modelom Audi Q3 Sportback. (1) Pri Porsche Inter Auto vam ponujamo zanesljive rabljene avtomobile. Preverite: Audi Q3 rabljena vozila! 

 
Model Dolžina (mm) Višina (mm) Širina (mm)
Audi Q3 4484 1585 1856
Audi Q3 Sportback 4500 1556 1843

Audi Q3 Sportback - konfigurator, tehnični podatki, cena -cenik že od 39.220 €

 

Kaj pomeni Sportback?


Audi je predstavil novega Audija Q3 Sportback, ki klasičnemu Audiju Q3 predstavlja stilsko bolj barvito ter ekscentrično alternativo. Pri tem sicer žrtvuje nekaj prtljažnega prostora, a ta še vedno s prostornino med 530 ter 1400 litri ostaja več kot zadosten, prav tako pa se zdi izguba nekaj litrov prtljažnika dober kompromis za take zavidljive linije in nabito silhueto. Razen nizko se spuščajoče strehe se Audi Q3 Sportback od klasičnega Audi Q3 ne razlikuje znatno, saj ostaja podobnih dimenzij (16mm daljši ter 29mm nižji). (2)

 

Audi Q3 - vas zanima še več?


O novem modelu Audi Q3 smo pisali že prej, zato si lahko vse informacije preberete tudi v članku novi Audi Q3 že pri nas!, splošne informacije so vam na voljo v članku z naslovom novi Audi Q3 – nova generacija, ki presega pričakovanja, za vas pa smo napisali tudi primerjavo: Primerjava med starim Q3 in novim Q3 ter večjim Q5. 

Novi model Audi Q3 je že preizkusil Avto Magazin. Test si oglejte na tej povezavi: Test: Audi Q3 35TFSI S line S tronic.

 

Audi Q3 Sportback - kakšni so motorji (TFSI, TDI, S tronic, quattro: pogon) in notranjost?


Tudi notranjost ni bila deležna nobenih revolucionarnih sprememb, saj ob pogledu na odlično notranjost klasičnega Audi Q3, te enostavno niso bile potrebne pri novem modelu Audi Q3 Sportback. Dodan je športni volan z ravnim dnom, športni sedeži ter dodatki aluminija in kontrastnih šivov po želji, vse to pa zopet vozniku in potnikom sporoča, da sedijo v bolj športni verziji modela Audi Q3. Kar se tiče motorjev, bosta najprej na voljo dva agregata in sicer en dizelski ter en bencinski. Dvolitrski dizel bo pod oznako 35 TDI proizvajal 150 konjskih moči ter 340 Nm navora, dvolitrski bencinar 45 TFSI, pa bo zmogel zavidljivih 230 konjev ter 350 Nm navora.
 

Audi Q3 Sportback - tehnični podatki motorjev


Novi Audi Q3 Sportback paleta motorjev: Motor 2.0 TFSI v Audiju Q3 Sportback 45 TFSI quattro je z močjo 169 kW (230 KM) najmočnejši motor. Motorja 2.0 TDI imata moč 110 kW (150 KM) oz. 140 kW (190 KM), poganjata pa modela Q3 Sportback 35 TDI in Q3 Sportback 40 TDI quattro. Kasneje se bo motorni paleti pridružil tudi 1.5 TFSI bencinar kot Audi Q3 Sportback 35 TFSI z močjo 110 kW (150 KM) in je na voljo s sistemom izklopa valjev (COD). To pomeni, da sistem motorja pri majhnih in srednjih obremenitvah izključi drugi in tudi tretji valj. Posledično se močno zniža poraba, kar je vsekakor dobrodošlo!

Audi Q3 Sportback - digitalna povezanost


Novi Audi Q3 Sportback odraža Audijev napredek pri digitalizaciji svojih modelov. Med serijsko opremo z MMI multimedijskim sistemom poleg najdemo tudi digitalne merilnike z diagonalo 10,25 palca, le-tega pa voznik preprosto upravlja s tipkami na volanu. V primeru navigacije pri modelu Audi Q3 Sportback se podatki izpisujejo kar na digitalnih merilnikih, kar je zelo priročno - na voljo je sicer še veliko drugih možnosti (Audi virtual cockpit). Na vrhu armaturne plošče najdemo digitalni multimedijski zaslon MMI touch z diagonalo 10,1 palca. Dodatno je na voljo tudi nekoliko večji, kar 12,3-palčni Audi virtual cockpit plus. Pri tem je na voljo bogata izbira prikazov, posebno dinamičen je celo prikaz z rdečimi elementi. S tipko za prilagajanje prikaza na večfunkcijskem volanu je mogoče spreminjati velikost prikazanih okroglih instrumentov in vsebine infotainmenta. 

MMI navigacija plus pri novem modelu Audi Q3 Sportback ima enake odlike kot v vseh drugih modelih. Še posebej preprosto je upravljanje, predvsem iskanje določenih lokacij. Voznik lahko vnese samo prvih nekaj črk in že mu MMI sistem prikaže seznam zadetkov. Dodana je tudi možnost glasovnega upravlja in iskanja željenih lokacij. 

Audi Q3 Sportback cena, cenik - jeseni pri Porsche Inter Auto!


Pri nas bo Audi Q3 Sportback kmalu na voljo, v prihodnosti pa morda ugledamo tudi verziji Audi SQ3 ter Audi RS Q3 Sportback, v vsakem primeru pa bodo kupci BMW X4 ter Mercedes GLC Coupe sedaj lahko razmislili še o tretji - Audijevi opciji. O vseh novostih vas bomo obveščali sproti - predvidoma bo novi Audi Q3 Sportback pri Porsche Inter Auto na voljo že letos jeseni!

Preverite pa lahko Audi Q3 rabljena vozila, za vas vedno na voljo odlična zaloga vozil!

 

Za več informacij o Audi Q3 Sportback modelih so vam na voljo naši prodajni svetovalci.

Porsche Koper


Ankaranska cesta 10
6000 Koper - Capodistria
Tel.: (+386) 5 61 16 500
http://www.porschekoper.com

 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.