NOVO V AVTOHIŠI
12.10.2018

Nepozaben prvi Porsche Koper Oktoberfest - hvala za odlično udeležbo!

Poglejte si utrinke z našega Oktoberfesta, ki se ga je letos udeležilo okoli 1.200 naših najbolj zvestih strank
Porsche Koper Oktoberfest 2018

V petek, 12. 10., smo v velikanskem šotoru, ki smo ga postavili pred Volkswagnovim salonom Porsche Koper skupaj z 1.200 našimi strankami doživeli nepozaben Porsche Oktoberfest (ogled celotne foto galerije Porsche Koper Oktoberfest 2018)

Dogodek se je začel ob 19ih, Porsche Oktoberfest 2018 pa je otvorila Mengeška godba. Dogajanje se je nato preselilo v šotor, kjer so za veselo vzdušje s svojimi hiti poskrbeli Poskočni muzikanti in pa Natalija Verboten, ki je dogodek tudi povezovala. Zbralo se je rekordnih 1.200 naših najbolj zvestih strank, vsi obiskovalci pa so imeli tudi možnost sodelovanja v nagradni igri za dve VIP vstopnici za Oktoberfest v Münchnu 2019. Naši sodelavci so stregli pivo Paulaner - tradicionalno Okoberfest pivo, ter bavarske specialitete - preste, bele klobase in perutničke.

Predstavili smo novega Volkswagen Touarega, našemu vabilu na dogodek pa se je odzval tudi Vasilij Žbogar. Kot gost presenečenja je na vrhuncu večera na oder prišel Alfi Nipič in odpel nekaj svojih zimzelenih uspešnic.

Vsem udeležencem se zahvaljujemo za obisk in zaupanje!

Več slik si lahko ogledate v galeriji

Porsche Koper