VEC O DOPOLNILNI OPREMI
24.02.2021

Iščete tepihe, nosilce ali platišča za svojo Škodo?

Preglejte ponudbo originalne dopolnilne opreme znamke Škoda na enem mestu.
NOVA ŠKODA OCTAVIA COMBI 2020

ŠKODA DODATNA OPREMA - ali iščete originalne gumi in tekstilne tepihe za vaš avto? Ali pa le želite nove strešne nosilce in popestriti platišča na svojem vozilu Škoda?

Škoda gumi tepihi so najkvalitetnejši na trgu, saj so narejeni prav za vaš model vozila in se mu natančno prilegajo. Enako velja za tekstilne tepihe. Vsak komplet tepihov je originalne kvalitete in se s posebnimi gumi prilega le vašemu modelu vozila. To pomeni, da se ne premika po nepotrebnem in da je kvaliteta materiala visoka, s tem pa enostavna za čiščenje. 

Za bolj sproščeno vožnjo na potovanja in prevoz tovora, je priporočljiv nakup strešnih nosilcev. Škoda strešni nosilci so originalni in prav tako narejeni za vaš model vozila. Testirani so po vseh varnostnih standardih in omogočajo prevoz večjih obremenitev, da bo vaša pot mirna in v vozilu prostornejša. 

V zimskih časih pa je popestritev pnevmatik in platišč še bolj na vhuncu. V kolikor želite z zimskimi pnevmatikami menjati tudi platišča, so vam na voljo že vnaprej sestavljeni kompleti koles, ki jih le zamenjate. Škoda zimski kompleti pnevmatik in platišč so ugodna rešitev za vse, ki se želijo ogniti nakupu posebej pnevmatik in platišč, saj so že vnaprej sestavljeni in vam odvzamejo breme dodatnih raziskav, kaj paše skupaj. 

Zakaj kupiti originalno dopolnilno opremo?

  • vsak kos se popolnoma prilega vašemu modelu vozila
  • preverjena kvaliteta s strani matične tovarne
  • ugodna cena 
  • visoko kvalitetni materiali 
  • testirano po vseh varnostnih smernicah
  • izdelano s strani dizajnerske ekipe Škoda

Vsekakor preverite bogato ponudbo Škoda dopolnilne opreme na shop.porscheinterauto.net, kjer vas poleg omenjenih kategorij čakajo tudi različne druge - oblačila, za najmlajše, modni dodatki, obeski za ključe, itd.