NASVETI
10.08.2019

Ugodno financiranje vozil in kalkulator za rabljena vozila - Porsche Koper

Za vas smo za lažji pregled ponudb na naši spletni strani, za naša nova vozila, službena vozila in rabljena vozila pripravili informativne izračune, ki si jih lahko ogledate spodaj.
porsche inter auto

Leasing izračun, financiranje vozil

Pri nas močno stremimo k zadovoljstvu naših strank, zato imamo v ponudbi veliko število različnih vrst financiranja : kredit, finančni leasing, kot pravna oseba pa vam je na voljo še operativni leasing oziroma poslovni najem. 

Preverite informativne izračune rabljenih vozil:

Financiranje se lahko sklene tako za nova kot za rabljena vozila iz naše ponudbe.

Najnovejše  akcije financiranje

Za vas redno pripravljamo nove akcije financiranja z ugodnimi pogoji, preverite jih na tej povezavi - akcije financiranje Porsche Leasing. 

 
 

Informativni kalkulator financiranja

Verjamemo, da boste pri nas zagotovo našli vozilo, ki vam ustreza. Bolj zapleten, vsekakor bolj stresen je financiranje vozila. Ampak tudi v tem primeru vam bomo pri nas ponudili najboljšo možno rešitev, da boste lahko prišli do izbranega avtomobila dovolj hitro in brez posebnih zapletov – vse kar potrebujete je boste uredili na enem mestu.

PREVERI izračun leasinga - kalkulator financiranja

Pri izbiri financiranja vam bodo pomagali naši prodajni svetovalci, ki vam bodo ponudil najbolj ugodno financiranje avtomobila, saj preko celega prodajnega postopka najbolj poznajo vaše želje, pričakovanja in zmožnosti. To hkrati tudi pomeni, da boste vse podrobnosti financiranja lahko uredili enostavno in hitro na enem mestu, brez dolgih in zapletenih birokratskih postopkov, s strokovnim vodenjem in prijazno besedo naših prodajnih strokovnjakov. Kar ob kavici med nakupom.

Prednosti financiranja pri podružnicah Porsche

  • Enostavno in hitro, prvi odgovor v 24 urah;
  • Strokovna pomoč pri nakupu in izbiri ustreznega načina financiranja – vse na enem mestu;
  • Način financiranja prodajni strokovnjak vedno prilagodi vašim osebnim željam, pričakovanjem in zmožnostim;
  • Stalne prodajne akcije financiranja, ki so plod tesnega sodelovanja med uvoznikom znamke, družbe Porsche Finance Group Slovenia in prodajalcem in vedno pomenijo še ugodnejši nakup;
  • Financiranje je tako vedno prilagojeno koncernskim znamkam;

Svetovanje pri odločitvi za financiranje

Posebnost financiranja prek Porsche Finance Group Slovenija je seveda dejstvo, da je financiranje prilagojeno našim koncernskim znamkam in modelom. Prednosti, ki jih je deležen kupec, se tako pojavljajo v obliki stalnih prodajnih akcij.

Prav gotovo je finančni lizing ena od najbolj privlačnih in zanimivih rešitev financiranja, ki je tudi v Sloveniji vse bolj privlačna. Višina pologa in s tem obroka je prirejena plačilni sposobnosti vsakega kupca, seveda pa se zmožnostim in željam prilagajmo, kolikor je to le mogoče. Finančni lizing lahko traja od enega do sedem let, višina pologa pa je prilagodljiva, zaželjena pa je vsaj 20 odstotkov vrednosti vozila.

Akcijski Pogoji financiranja

  • Modeli vozil: vsa nova in rabljena vozila
  • Trajanje: do 30. 9. 2019
  • Oblika financiranja: kredit, finančni leasing (12 - 84 mesecev), operativni leasing (24 - 60 mesecev)
  • Enkratni stroški obdelave: 75 EUR
  • Brez stroškov rizičnega sklada

Več informacij. 

Pokličite nas za vse dodatne informacije! Z veseljem smo vam na voljo.

Porsche Koper
Ankaranska cesta 10, 6000 Koper
Tel.: 0038656116500
E-mail: porsche.koper@porsche.si