SERVISNE NOVICE
19.09.2020

Iščete v Kopru vrhunski servis za vaše vozilo AUDI?

AUDI SERVIS KOPER - PORSCHE KOPER je pooblaščeni servis za vašega Audija.
Audi servis Ljubljana

AUDI SERVIS KOPER 

V KOPRU lahko svojega Audija zapeljete na kvaliteten in profesionalen servis direktno na Ankaransko cesto 10 - k Porsche Koper. 

Audi reden servis vozila z leti postaja še pomembnejši, saj vašemu Audiju z rednim vzdrževanjem podaljšujete življenjsko dobo in ohranjate vrednost. V kolikor se odločite za obisk pooblaščenega servisa (Pooblaščeni servis Audi Koper), vam na naše delo in vgrajene originalne dele poleg dvoletnega jamstva omogočamo tudi Asistenco Audi 24/7, zraven pa ste upravičeni še do mnogih ugodnosti, ki jih ponuja matična tovarna Audi. Uporaba  originalnih rezervnih delov je eden izmed največjih prednosti servisa pri pooblaščenemu serviserju, saj vgrajujemo le dele, ki so narejeni specifično za vaš model vozila in se mu popolnoma prilagajajo.

Zavedamo pa se, da stroški servisiranja s starostjo naraščajo, zato smo vam pripravili ugodne paketne ponudbe Audi Vedno vredno. Naši ugodni varčevalni paketi zajemajo vse najpogostejše servisne storitve – mali servis z menjavo olja in oljnih filtrov, veliki servis z menjavo zobatega jermena in črpalke hladilne tekočine, menjavo zavornih ploščic in servis blažilnikov (amortizerjev). V naše delo zaupamo in se zavedamo, da lahko vašemu Audiju ponudimo le najboljšo storitev, zato nam lahko zaupate tudi vi. Naši mehaniki se letno udeležujejo mnogih dodatnih izobraževanj, saj tehnika stalno napreduje, mi pa želimo biti v koraku s časom in s tem vam ponuditi le najboljše.

Za rezervacijo termina ali več informacij nas obiščite v naših ljubljanskih poslovalnicah:

  • Audi Servis Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, 6000 Koper, tel.: 05 611 65 00.

Menjava olja v menjalniku je zelo pomemben del servisa vozila z avtomatskim menjalnikom. Avtomatski menjalnik pogosto povezujemo z udobno in preprostejšo vožnjo, saj se tekom vožnje bolj posvečamo varnosti in vožnji na cesti. Da preprečite morebitne okvare menjalnika in svojemu menjalniku omogočite optimalno delovanje, je v avtomatiku potrebno menjati tudi olje v menjalniku. 

Za ponudbo ali rezervacijo termina se obrnite na go. Martino: 031 616 918.