chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Koper Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Koper najdete tukaj.

  1. Novice
  2. AUDI SERVIS KOPER
29.09.2020
SERVISNE NOVICE

AUDI SERVIS KOPER

AUDI SERVIS KOPER na poslovalnic Porsche Koper - privoščite svojemu Audiju najboljši servis z originalnimi rezervnimi deli.

Menjava olja - mali servis

AUDI SERVIS KOPER – Porsche Koper je naslov za voznike Audijev z Obale. Nudimo vam celovito in profesionalno servisno ponudbo, z uporabo le originalni rezervnih delov. Redno izobraževanje naših mehanikov vam zagotavlja, da vaše vozilo resnično dobro poznajo in da so v koraku s trenutnimi trendi na področju servisiranja. V naše delo zaupamo do tolikšne mere, da vam na naše opravljeno delo in tudi vgrajene originalne dele dajemo dvoletno jamstvo. Redni servis vašega Audija je namreč ključen za dolgo življenjsko dobo in varnost na cesti, prav tako pa se vam z urejeno servisno knjižico ohranja tudi vrednost vozila.

Obiščite naš pooblaščeni servis v Kopru – rezervirajte termin ali pa se pozanimajte za ponudbo:

  • Porsche Koper – Ankaranska cesta 10, 6000 Koper; tel.: +386 5 61 16 500

Pooblaščeni servis Audi v Kopru opravlja vse servisne storitve – hitri servis zavor, izpušne cevi in menjave akumulatorja, popravite lahko katere koli poškodbe na vozilu in seveda opravite redne servisne preglede – mali servis (menjava olja) in veliki servis (menjava zobatega jermena). S starostjo vozila pa naraščajo tudi stroški omenjenih servisnih pregledov, zato smo vam pripravili varčevalne pakete.

Audi Vedno vredno so ugodne paketne ponudbe za vozila starejša od štirih let. Ponujamo vam štiri ugodne servisne pakete s katerimi boste močno privarčevali Glede na težave in servisne intervale lahko izbirate med paketi mali servis, veliki servis, menjavo amortizerjev in menjavo zavornih ploščic. V vse naše storitve in paketne ponudbe je vključeno delo, prav tako pa tudi originalni material, ki ga vgradimo v vaše vozilo. Na oboje vam pripada tudi dvoletna garancija poleg podaljšanja Asistence Audi.

MENJAVA OLJA V MENJALNIKU  je načeloma potrebna na vsakih 60.000 kilometrov, vendar se takšen servisni interval razlikuje od posameznega avtomobila. Največkrat je menjavo olja v menjalniku vključena v delo velikega servisa, ko se v vozilu menjata tudi zobati jermen in črpalka hladilne tekočine. Servisni interval menjave olja v menjalniku je zapisan v servisni knjižici vašega vozila.

Pozorni bodite na simptome okvare menjalnika – v kolikor med prestavljanjem čutite težje premikanje ročice, imate občutek, da se prestave zatikajo, da menjalnik sploh ne prestavlja ali pa da težje speljujete, se takoj naročite na servisni pregled, da se izognete večjim težavam in okvari.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.