chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Koper Novice

Znamka Audi že danes oblikuje jutrišnji svet. Z napredno tehnologijo, strastno kreativnostjo in novimi družbenimi pobudami razmišljanja. Odkrijte raznolikost naših modelov vozil Audi.

  1. Novice
  2. Audi RS modeli praznujejo 25 let izjemnih zmogljivosti
25.08.2019
NOVOSTI PRI ZNAMKI AUDI

Audi RS modeli praznujejo 25 let izjemnih zmogljivosti

Audi RS športni oddelek: Za navdušence nad družinskimi avtocestnimi izstrelki so bili že od nekdaj na vrhu seznama hitri nemški karavani ali pa bolj klasične limuzine.

Audi RS

Audi RS vozila

Glede hitrih limuzin sta BMW in Mercedes sicer rahlo boljši opciji, ko je govora o hitrih karavanih pa je Audi RS neporažen prvak že od samega začetka te tržne niše. Vsi športni modeli Audi RS (imenovani tudi RennSport) največjim avtomobilskim navdušencem zagotavjajo velike zmogljivosti - letos pa praznujejo 25 let obstoja. (1) Vabimo vas, da preverite našo kakovostno ponudbo: rabljeni avtomobili.

Kateri so Audi RS modeli? Vsi aktualni Audi RS modeli pa so seveda na voljo pri Porsche Inter Auto.

  • Audi SQ2
  • Audi RS3
  • Audi RS4
  • Audi RS5
  • Audi TT RS
  • Audi SQ5
  • Audi SQ7
  • Audi SQ8
 

Audi RS

Za to je namreč odgovorna Hišna divizija Audi Sport, ki se ukvarja z podkrepljevanjem Audijevih standardnih modelov že od leta 1994. Takrat je namreč luč sveta ugledal prvi Audijev model z oznako RS. Imenoval se je RS2, predstavljal pa je zmogljivejšo karavansko verzijo Audija 80. Od konkurence sta ga ločila značilen Quattro štirikolesni pogon ter nadgrajen, posledično zelo zmogljiv motor, kakršnega do tedaj še ni bilo moč zagledati v karavanu, temveč le v superšportnikih. In tako se je rodil recept, po katerem je Audi do danes ustvaril že ogromno modelov, najbolj uveljavljena in priljubljena med njimi pa sta RS4 ter RS6.
 

Audi RS4

Audi RS4 do danes šteje že štiri generacije in prav vsaka izmed njih se lahko pohvali na svoj način. Prvi Audi RS4 je bil poznan kot model B5 in je izgledal naravnost strupeno, še posebej v rumeni barvi, izgled pa je podkrepil brutalen biTurbo V6 motor. Druga in tretja generacija RS4 sta bila obdarjena z 8-valjniki in posledica tega je bila naravnost fantastična zvočna kulisa. Z zadnjim modelom RS4 pa se je Audi vrnil k svojim koreninam, saj ima nov model pod pokrovom izjemno učinkovit prisilno polnjen V6 motor, ki poskrbi za nasmeh vsakega potnika, ki bo sedel vanj.

Audi RS6

Model Audi RS6 pa svojo športno eleganco širi skozi tri generacije in že od samega začetka svojega obstoja ne pozna konkurence, ko gre za surovo moč in oprijem, pomešan z udobjem in funkcionalnostjo. Od začetka obstoja RS6 do danes smo v teh super-karavanih videli precej, nekoč vmes celo Lamborghinijev 10-valjnik, ki pa je bil povrhu vsega še prisilno polnjen. Oh, kako pogrešamo tiste čase. Z novo generacijo A6 je zagotovo na sporedu kmalu tudi prihod novega modela Audi RS6, za katerega smo prepričani, da bo prav tako naravnost izvrsten.

Dandanes v ponudbi številni izjemni modeli

Audi danes ponuja že ogromno modelov RS kot so RS3, TT RS, RS5, RS7, R8 ali pa celo RSQ3, a kljub tej barviti Audi RS paleti smo lahko prepričani, da bosta ravno modela RS4 ter RS6 vedno prvi asociaciji, ko bo govora o hitrih Audijih. Rabljeni avtomobili - na vas vedno čaka odlična ponudba, med katerimi najdete tudi športne modele oddelka Audi RS!

 

Za več informacij o Audi RS modelih so vam na voljo naši prodajni svetovalci.

Porsche Koper


Ankaranska cesta 10
6000 Koper - Capodistria
Tel.: (+386) 5 61 16 500
http://www.porschekoper.com

 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.