chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Koper Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Koper najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Pri Porsche Koper imamo veliko izbiro novih in rabljenih avtomobilov Audi Q5
02.09.2018
IZ NAŠE ZALOGE RABLJENIH VOZIL

Pri Porsche Koper imamo veliko izbiro novih in rabljenih avtomobilov Audi Q5

Zasnovan za skoraj vse terene

Audi Q5

Audi Q5

Prvi Audi Q5 je bil v svojem razredu več let najbolje prodajani SUV na svetu. Snovanje njegovega naslednika zato ni bila lahka naloga, ki pa je bila zato še toliko večji izziv. To je Audijevim inženirjem v celoti uspelo, ker model Q5 v svojem segmentu znova uvaja nova merila – tako na področju povezljivosti kot tudi pri učinkovitosti in asistenčnih sistemih, predvsem zato ker združuje športnost Audijevih limuzin z vsestranskim značajem in izjemno prilagodljivo notranjostjo 5-vratnih karavanov in 5-vratnih SUV vozil.

  • Izberite si novo vozilo, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska in ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila ter menjavi staro za novo ali staro za staro.


Audijev SUV se na cesti ponaša s športno in stabilno lego. Tridimenzionalno izoblikovana mreža hladilnika z masivnim enodelnim okvirom je prevladujoči element aerodinamično nizkega sprednjega dela. Markantno usločena in močno spodrezana ramenska linija razčlenjuje stransko silhueto vozila. Močno poudarjena kolesna ohišja nakazujejo na stalni štirikolesni pogon quattro, nizka strešna konstrukcija pa se proti zadku spet zniža.


Preveri zalogo Audi Q5 pri Porsche Koper:

 

 
 

V notranjosti potniške kabine je dovolj prostora za pet oseb, z najvažnejšimi merami pa Q5 prekaša tudi svoje tekmece. Vodoravno speljane linije poudarjajo občutek širine in udobja, čez celotno širino armaturne plošče se razpenja tridimenzionalno oblikovana dekorativna letev. Zasnova paketov opreme ponuja strankam širok izbor barv in materialov. Izjemno učinkovita klimatska naprava je na voljo v dveh različicah.

 

Upravljanje Audijevega SUV modela Q5 je intuitivno. Opcijski Audijev virtualni prikazovalnik na visokoločljivostnem 12,3-palčnem zaslonu omogoča prikaz briljantne grafike. Voznik lahko izbira med dvema vrstama prikazov – klasičnim z velikimi okroglimi instrumenti ali režimom, pri katerem prevladujejo navigacijski zemljevid in seznami. Prav tako opcijski projicirni sistem zaslona na vetrobransko steklo projicira najvažnejše podatke o vožnji.

 

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke.

 

Audi Q5 Das WeltAuto

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.

 

 

Igor
Jurada

prodaja vozil Audi
Mobilna številka: +386 51 288 541
Faks:

Katja
Valantič

Prodajna svetovalka vozil Audi
Mobilna številka: +386 51 288 540
Faks:

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.