chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Koper Novice

Znamka Audi že danes oblikuje jutrišnji svet. Z napredno tehnologijo, strastno kreativnostjo in novimi družbenimi pobudami razmišljanja. Odkrijte raznolikost naših modelov vozil Audi.

  1. Novice
  2. Novo pri Porsche Koper -Audi Q3 2019! Vas zanima več o Audi Q3: zaloga nova vozila, službena vozila, rabljena vozila
23.01.2019
NOVOSTI PRI ZNAMKI AUDI

Novo pri Porsche Koper -Audi Q3 2019! Vas zanima več o Audi Q3: zaloga nova vozila, službena vozila, rabljena vozila

Vsi smo ga nestrpno čakali. Sedaj je že na voljo pri Audi Porsche Koper. Z veseljem vas vabimo, da vas navduši!

Q3 AUDI 2019 CENA

Popolnoma novi Audi Q3 (2019)
Že vse od uvedbe jeseni 2011 je modelska serija Q3 prava zgodba o Audijevem uspehu. In prav ta odličnost in uspeh omogočata, da tudi ta Audijev serijski model postaja vedno boljši. Audi Q3 je prestižni SUV kompaktnih dimenzij. Kot pravi Audi na vseh področjih tehnike postavlja merila – s karoserijo, pogonskimi sklopi, podvozjem ter visokorazvitimi asistenčnimi in multimedijskimi sistemi. Posledično je Audi Q3 lahko vsestranski spremljevalec za vsakodnevne potrebe – pravi urbani tip avtomobila.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ!
Poslovalnica Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

• Katja Valantič, tel.: 05 61 16 501
• Igor Jurada, tel.: 05 61 16 502

Novi Audi Q3 s svojo opremo navdušuje tudi na področju opcijskih asistenčnih sistemov. Posebnost je opcijska prilagodljiva asistenca za vožnjo, ki je na voljo v kombinaciji z opcijskim menjalnikom S tronic. Vključuje funkcije prilagodljive asistence za hitrost, asistence za zastoje in asistence za vodenje po voznem pasu. S tem je vozniku v pomoč pri vzdolžnem in prečnem vodenju, kar zagotavlja izjemno udobje, predvsem pri vožnji na daljše razdalje.

Audi Q3 ponudba vozil v Porsche Inter Auto poslovalnicah:

 

Novi Audi Q3 je družinski SUV z mnogimi lastnostmi multitalenta. Druga generacija tega modela ni le bolj samozavestnega videza, temveč je tudi prostornejša in bolj prilagodljiva. Podobno kot Audijevi vrhunski modeli se ponaša s popol¬noma digitalnimi prikazi in upravljalnimi elementi, velikim številom infotainment rešitev in inovativnimi asistenčnimi sistemi, ki tako kot izpopolnjeno podvozje zagotavljajo še več udobja.

Moč in prezenca: zunanji dizajn
Novi Audi Q3 je znatno bolj športen kot njegov predhodnik. Za to skrbijo markantni osmerokotni okvir mreže hladilnika, ki ga razčlenjujejo navpične prečke, in velike odprtine za dovod zraka, ki zaznamujejo sprednji del vozila, na katerem se odvija intenzivna igra svetlobe in senc. Nizki žarometi se klinasto zožijo proti sredini vozila. Audi ponuja žaromete v treh izvedbah; najbolj izpopolnjeni so žarometi z matrično LED-tehnologijo, pri kateri prilagodljive dolge luči cesto osvetljujejo s pomočjo pametne regulacije. Stranska silhueta ponazarja ravnovesje zunanjega dizajna in simetrične svetlobne grafike sprednjih žarometov in zadnjih luči. Oblikovno jih povezuje ramenska linija, ki z mišičasto izbočenimi kolesnimi ohišji ustvarja atletsko celostno podobo. Linije pričajo o genetski povezanosti z Audijevimi modeli quattro in zaradi njih se SUV zdi še širši; kontrastna barva obrob kolesnih ohišij poudarja terenski značaj vozila. Skupaj z dolgim strešnim usmernikom zraka, ki tudi ob straneh zaobjema zadnje steklo, in močno nagnjenima D-stebričkoma dajejo linije vtis nezadržne želje po gibanju. 

Športna in osredotočena na voznika: notranjost
Čvrste linije, tridimenzionalno oblikovani elementi – notranjost povzema dizajn zunanjosti in se v mnogočem navezuje na Audijeve modele višjega razreda. Arhitektura se odlično ujema z novim konceptom upravljanja. Njegov osrednji element je zaslon na dotik MMI touch, ki ga obdaja črna obroba z visokim sijajem v videzu stekla.

Zaslon je skupaj s spodaj umeščeno upravljalno enoto klimatske naprave za deset stopinj obrnjen proti vozniku. Vsi prikazi, tipke in regulatorji so razporejeni ergonomsko. Udobni sedeži zagotav¬ljajo športen položaj, volan je v ustrezno pokončnem položaju.

Prostorna in prilagodljiva: prostorska zasnova
V primerjavi s predhodnikom je novi Audi Q3 večji v skoraj vseh dimenzijah. V dolžino meri 4.485 milimetrov, v širino 1.856 milimetrov in v višino 1.585 milimetrov. Njegova za 77 milimetrov večja medosna razdalja omogoča izjemno zasnovo prostora, ki je tudi zelo prilagodljiv. Zadnjo sedežno klop je mogoče vzdolžno premikati v razponu 150 milimetrov. Klop ima tridelno naslonjalo, ki je deljivo v razmerju 40:20:40 in ima 7-stopenjsko nastavljiv naklon. Glede na položaj zadnje klopi in naslonjal znaša prostornina prtljažnika od 530 do 1.525 litrov. Prtljažno dno je nastavljivo na tri višine, pod njim pa je mogoče shraniti tudi zadnjo polico, kadar je ne uporabljamo. Kot dodatna oprema je na voljo električni pokrov prtljažnika, ki ga je mogoče odpirati in zapirati tudi z zamahom noge.

Novi Audi Q3 se s svojimi velikimi dimenzijami uvršča v zgornji segment kompaktnih športnih terenskih vozil: zanj so značilni udobno vstopanje v vozilo, dobra preglednost in športen položaj sedenja. Volan je temu primerno nameščen pokončno. Sedeža sta opcijsko lahko tudi električno nastavljiva. Dolga medosna razdalja poskrbi za veliko prostora za kolena, glavo in komolce. Posebnost je serijska in izredno prilagodljiva razdelitev prostora: zadnjo sedežno klop je mogoče vzdolžno pomikati. Naslonjalo klopi je tridelno in ima 7-stopenjsko nastavljiv naklon. Prostornina prtljažnika odvisno od položaja zadnje sedežne klopi in naslonjala znaša do 675 litrov. Pri poklopljenem naslonjalu pa do 1.525 litrov. V kombinaciji z opcijskim komfortnim ključem je vrata prtljažnika mogoče odpreti in zapreti z ustreznim gibom noge.

 

Vas zanima vozilo Audi iz zaloge in Audi akcija staro za novo?
Izberite si novo ali rabljeno vozilo znamke Audi na naši strani www.porscheinterauto.net, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska, ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila, menjavi staro za novo ali staro za staro.

Prednosti: Audi odkup vozila in akciji staro za novo ali staro za staro Audi:

  • hitra cenitev vašega sedanjega vozila v naših poslovalnicah;
  • ponujamo vam največ pri odkupu vozil znamk Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT in Porsche;
  • dodatne ugodnosti ob nakup novega vozila v primeru akcije »staro za novo«;
  • posebno ugodno financiranje pri Porsche Finance Group Slovenia.

Audi Q3 - digitalni svet: upravljalni elementi in prikazi
Koncept prikazov in upravljalnih elementov je v SUV-ju povsem nov – Audi se je poslovil od analognih instrumentov. Tako je že v serijsko opremo vključen digitalni kombinirani instrument z diagonalo 10,25 palca, ki ga voznik upravlja z večfunkcijskega volana. Pri vrhunski izvedbi opreme z MMI navigacijo plus se prikazi izpisujejo na virtualni armaturni plošči (Audi virtual cockpit), ki ponuja še veliko dodatnih funkcij. Na voljo je tudi 10,1-palčni zaslon na dotik. Voznik se po želji lahko odloči za še večji Audi virtual cockpit plus s tremi različnimi načini prikazov, med katerimi je tudi nov, izrazito športen prikaz. Intuitivni koncept upravljanja dopolnjuje enostavna struktura menijev za naravnoglasovno upravljanje, ki razume tudi poljubne formulacije. Pametni upravljalnik dialoga po potrebi postavi povratna vprašanja, dovoli popravke, ponudi možnosti izbire in sprejme, če mu skočimo v besedo.

Inteligentno povezana: infotainment in Audi connect Q3
Najboljša izvedba infotainment sistema za Audi Q3 v tehničnem smislu ponuja enake funkcije kot v vozilih višjih segmentov. Njegov modul za prenos podatkov podpira standard LTE Advanced in vključuje dostopno točko za  WLAN, ki jo potniki lahko uporabljajo za svoje mobilne naprave. Navigacija na osnovi prevoženih poti prepozna voznikove preferenčne relacije in mu lahko postreže z ustreznimi predlogi za pot. Vodenje do cilja idealno dopolnjuje nabor storitev Audi connect s spletnimi prometnimi informacijami, iskanjem posebnih ciljev ter podatki o parkiriščih in bencinskih servisih, ki se prikažejo neposredno na navigacijskem zemljevidu. Audi A3 za napovedovanje prostih parkirišč vzdolž cest ter za informacije o nevarnih mestih in trenutno veljavnih hitrostnih omejitvah uporablja inteligenco rojev, ki jo predstavljajo Audijeva vozila.

Živahna na cestah in brezpotjih: pogon in podvozje
Audi bo novi Q3 začel prodajati s štirimi motorji, tremi bencinskimi in enim dizelskim, v kombi¬naciji s pogonom spredaj ali quattro. Razpon moči motorjev sega od 110 kW (150 KM) do 169 kW (230 KM).

Vsi so štirivaljniki in delujejo po sistemu direktnega vbrizgavanja in s turbopolnilnikom. Njihovo delovanje je energično, uglajeno in učinkovito. Za prenos moči skrbi 6-stopenjski ročni menjalnik ali 7-stopenjski S tronic, ki omogoča hitro pretikanje prestav. Stalni štirikolesni pogon z optimalno vlečno silo in suvereno stabilnostjo skrbi za velik užitek v vožnji izven utrjenih cest. Opcijska asistenca za nadzorovani spust, ki jo vključimo s pritiskom na tipko, na strmih klancih vzdržuje vnaprej nastavljeno hitrost. Glede na vozno situacijo, stanje na cesti ali individualne potrebe lahko voznik s sistemom za uravnavanje vozne dinamike Audi drive select prilagaja karakteristike svojega Audija Q3, in sicer s šestimi profili – od izrazito udobnega do posebej učinkovitega in zelo športnega. Sistem krmili tudi na opcijsko podvozje z uravnava¬njem blaženja, pri katerem senzorji merijo gibanje vseh štirih koles in  pospešek v vzdolžni in prečni smeri ter ustrezno prilagajajo blažilnike. Rezultat je izboljšana dinamika ob še večjem udobju. Alternativno je na voljo športno podvozje – serijsko pri paketu zunanje opreme S line – s čvrstejšo nastavitvijo vzmeti in blažilnikov ter progresivnim krmiljenjem. Čim večji je zasuk volana, tem bolj neposreden je prenos krmilne sile, kar v novem Audiju Q3 močno prispeva k občutku poskočnosti.

KONTAKTI IN OGLED NOVEGA AUDI Q3
Poslovalnica Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

• Katja Valantič, tel.: 05 61 16 501
• Igor Jurada, tel.: 05 61 16 502

DELOVNI ČAS: od ponedeljka do petka od 8.00 do 18.00, ter soboto od 8.00 do 12.00.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.