chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Koper Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Koper najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Audi novosti - IAA München Mobility 2023
06.09.2023
Novosti znamke Audi

Audi novosti - IAA München Mobility 2023

Za vas smo obiskali avtosalon in razkrivamo najnovejše novosti Audi.

audi

Razkrite vse Audi novosti
Znamka Audi letos na avtosalonu IAA München Mobility 2023 predstavlja številne novosti: povsem novi električni Audi Q6 e-tron, novi Audi Q8 e-tron, novi Audi Q4 Sportback e-tron in Audi e-tron GT v posebni barvni različici. Na avtosalon smo se seveda odpravili tudi mi, ekipa Porsche Inter Auto in vam pripravili poročilo o vseh glavnih novostih. Na letošnjem salonu je na ogled postavljenih kar nekaj zanimivih lepotcev!


Audi Q6 e-tron - največja novost
V središču znamke Audi na IAA München Mobility 2023 je vsekakor revolucionarni povsem novi električni model imenovan Audi Q6 e-tron, vključno s popolnoma novim zaslonom in konceptom upravljanja. Glede na to, da je avtomobilski proizvajalec že nekaj mesecev prej razkril pogonski sklop in zunanjo obliko križanca, je njihov trenutni fokus pogled v notranjost, ki je obogatena s tehnološkimi inovacijami. Ima panoramski zaslon, ki ga sestavljata dva velika zaslona, temeljita pa na Android Automotive. Novi Audi Q6 e-tron bo v naše salone predvidoma zapeljal v letu 2024.


Novi Audi Q6 e-tron - bistvene novosti:

  • nov električni model
  • do 600 km (WLTP) dosega
  • največja moč do 510 konjskih moči
  • dva zaslona v notranjosti
  • več prostora v notranjosti
  • Android Automotive sistem
  • hitro polnjenje 270 kW
  • nova zasnova luči
Image

Ostale Audi novosti - IAA München Mobility
Na avtosalonu IAA München Mobility 2023 (Audi IAA München Mobility) je bilo moč videti tudi novi Audi Q8 e-tron s kopico nove tehnologije, Audi Q4 e-tron v posebni različici in pa Audi e-tron GT v izjemni barvni kombinaciji. Po zaslugi večje kapacitete baterije ima novi Audi Q8 e-tron velik doseg. Različica Audi Q8 55 e-tron quattro ima na primer visokonapetostno baterijo s kapaciteto do 114 kWh, kar omogoča, da z enim polnjenjem prevozi do 600 kilometrov (po WLTP).

Športni design modela Audi Q4 Sportback e-tron daje prihodnosti električne mobilnosti značilno mogočno obliko. Zdi se, da sta osredotočen sprednji in močan zadnji del vozila pod visoko napetostjo. Zadržana in dinamično padajoča silhueta daje naelektren videz vozila.

Audi e-tron GT ponazarja napredek na sodoben način. Izžareva športnost, kakovost in udobje hkrati. Opcijska športna sprednja sedeža plus z integriranima vzglavnikoma in podarjenimi stranicami zagotavljata dobro stransko oporo pri športni vožnji in vožnji skozi ovinke.

Image
Image

Audi najnovejši koncepti
Znamka Audi je predstavila tudi dva izjemna koncepta, prvi je imenovan Audi activesphere in prikazuje izjemen prikaz električne prihodnosti znamke Audi - četrti popolnoma električni koncept v družini sfer, ki ponazarja, kako Audi razmišlja o mobilnosti prihodnosti – tokrat je povsem prilagojen aktivnemu načinu življenja. Kot vsa konceptna vozila v družini sfer tudi Audi activesphere omogoča možnost klasične vožnje z volanom in stopalkama, na ustreznem terenu pa se lahko voznik prepusti avtonomnemu načinu vožnje. Velik del konceptnega vozila Audi activesphere predstavljajo steklene površine, ki notranjost povezujejo z okolico vozila.

Audi A6 Avant e-tron koncept - konceptno vozilo Audi A6 Avant e-tron je polno podrobnosti, ki bodo kmalu našle pot v serijsko proizvodnjo. Pri tem konceptnem vozilu je jasno izražen genski zapis znamke Audi, ki določa, kakšen videz, kakšne lastnosti in kakšen vozni občutek bodo avtomobili Audi. Na vse te lastnosti vplivajo stvari, kot so visoka kakovost v notranjosti, značilna vodljivost.

Image
Image

Kontakt za vaša vprašanja
V naših člankih so predstavljena in opisana vozila, ki so lahko predserijska študija, koncept in mogoče model še ni v prodaji. V kolikor imate vprašanja glede naše aktualne VW ponudbe ali želite opraviti testno vožnjo, smo vam z veseljem na voljo!

Telefon: 041 392 204
E-mail: [email protected]

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.