chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Koper Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Koper najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Pri Porsche Koper imamo veliko izbiro novih in rabljenih avtomobilov Audi A6
30.08.2018
IZ NAŠE ZALOGE RABLJENIH VOZIL

Pri Porsche Koper imamo veliko izbiro novih in rabljenih avtomobilov Audi A6

Napredek je mogoče ne samo občutiti, temveč tudi doživeti

Audi A6

Audi A6

Elegantno oblikovani Audi A6 je v višjem avtomobilskem razredu tako z vidika digitalizacije kot tudi z vidika udobja in športnosti pravi multitalent, kupcem pa je na voljo v kar treh različicah - kot limuzina, karavan ali allroad s pogonom na vsa 4 kolesa. Audi A6 dosledno stavi na digitalizacijo in posledično nakazuje prihodnjo smer razvoja v segmentu. Podvozje združuje udobno mehko vožnjo in odlično stabilnost z izrazitejšo športnostjo.

  • Izberite si novo vozilo, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska in ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila ter menjavi staro za novo ali staro za staro.


A6 je markantna interpretacija Audijevega novega oblikovalskega sloga. Poslovna limuzina z napeto zaobljenimi površinami, ostrimi robovi in poudarjenimi linijami jasno izžareva svoj značaj, ki ga zaznamujejo športna eleganca, napredne tehnologije in kakovost. Zunanjost osvaja z uravnoteženimi proporcionalnimi razmerji – ima dolg pokrov motornega prostora, dolgo medosno razdaljo in kratka previsa.

 

Preveri zalogo vozil Audi A6 pri Porsche Koper:

 
 
 
 

Z naravnoglasovnim sistemom upravljanja se Audi A6 spremeni v inteligentnega sogovornika in sopotnika. Sistem obdeluje vprašanja in ukaze na dva načina: z informacijami,ki so shranjene v vozilu, in vzporedno še s podrobnimi informacijami iz oblaka. Upravljalni sistem MMI touch response z zaznavnimi in zvočnimi povratnimi informacijami omogoča hiter in intuitiven vnos: ko uporabnik s prstom aktivira določeno funkcijo, v potrditev zasliši in začuti klik. Na zgornjem zaslonu voznik upravlja infotainment. Spodnji, nameščen na konzoli sredinskega tunela, omogoča upravljanje klimatske naprave in komfortnih funkcij ter vnos besedila, pri čemer zapestje lahko počiva na izbirni ročici avtomatskega menjalnika. Poleg tega je na voljo še projicirni sistem, ki pomembne informacije prikazuje na vetrobranskem steklu.

 

Notranjost Audija A6 je zelo prostorna, pri čemer zadnji del potniške kabine z velikostjo prostora za noge prekaša celo vse ključne tekmece. Poleg tega je potnikom zagotovljen primerno odmerjen prostor za glavo in ramena, in sicer tako na sprednjih kot tudi na zadnjih sedežih. Prtljažnik s 530 litri prostornine ima veliko nakladalno širino – vanj je prečno mogoče zložiti dve torbi za golf. Električni pokrov prtljažnika je opcijsko lahko opremljen s funkcijo, ki omogoča odpiranje z gibom noge. Z vgrajenimi udobnimi sedeži je zdaj še bolj poudarjeno, da je Audi A6 suverena limuzina za dolge relacije.

 

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke.

 

Audi A6 Das WeltAuto

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.

 

 

Igor
Jurada

prodaja vozil Audi
Mobilna številka: +386 51 288 541
Faks:

Katja
Valantič

Prodajna svetovalka vozil Audi
Mobilna številka: +386 51 288 540
Faks:

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.