Za delovanje te spletne strani in zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje uporabljamo piškotke. Več informacij glede uporabe piškotkov
PORSCHE KOPER
Domov
Kontakt
RSS
Natisni stran
Mrežna miselnost in skupni standardi - Porsche Inter Auto

V Sloveniji ima podjetje Porsche Inter Auto d.o.o. pet poslovalnic (Porsche Ljubljana, Porsche Verovškova, Porsche Koper, Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta), v katerih je zaposlenih več kot 330 sodelavcev.

V vseh naših poslovalnicah boste naleteli na enako prijaznost, strokovnost in individualni pristop do strank. Ponudili vam bomo enake pogoje pri nakupu novega ali rabljenega vozila, vam predstavili ponudbo ugodnega financiranja vozil in ter vas spremljali skozi vso obdobje lastništva vozila. Naš strokovni kader, ki je usposobljen po najstrožjih pravilih koncerna Porsche bo vaš partner ob nakupu, poprodaji in observisnih dejavnostih. Najnovejše diagnostične naprave in strokovnost naših sodelavcev so zagotovilo, da bo vaše vozilo ob vsaki priložnosti in ob vsakem času deležno profesionalne in natančne nege.

 

1. julija 1993 smo kot Porsche Inter Auto, d.o.o. začeli z dejavnostjo uvoznika znamk Volkswagen in Audi. Le nekaj mesecev kasneje, tj. novembra istega leta, smo podpisali pogodbo za uvoz vozil SEAT, oktobra leta 1996 pa še pogodbo o uvažanju vozil Porsche. Velik preobrat za nas se je zgodil leta 1995, ko smo začeli delovati kot samostojen trgovec Porsche Ljubljana pod okriljem Porsche Inter Auta, kasneje, leta 1996 Porsche Slovenije. Delovali smo na Dolenjski cesti s kolektivom ki je štel približno 20 sodelavcev. Marca 1998 smo odprli nova prodajno-servisna centra v Ljubljani. Porsche Ljubljana na Bravničerjevi v Ljubljani in Porsche Maribor v Mariboru.

Leta 2000 smo naredili velik korak kot samostojno podjetje (maloprodaja), ki ne spada pod okrilje uvoznika in ustanovili novo podjetje Porsche Inter Auto d.o.o. Odprli smo kar dva nova centra: na Verovškovi cesti 78 v Ljubljani (Porsche Verovškovo) in v Kopru na Ankaranski cesti 10 (Porsche Koper). Novembra 2006 smo investirali v prenovo našega servisno-prodajnega centra Porsche Maribor, le nekaj mesecev kasneje pa odprli v Mariboru drugi servisno-prodajni center, Porsche Ptujska cesta.

Danes je v našem podjetju zapsolenih več kot 330 zaposlenih.

Mi in naši sodelavci tvorno sodelujemo v novem izobraževalnem sistemu za poklice avtomobilske stroke. Trajno si prizadevamo za ohranjanje dobrih poslovnih odnosov med uvoznikom in tovarnami Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT in Porsche na eni strani ter slovenskimi kupci na drugi strani. Smo močno podjetje znotraj slovenskega gospodarstva. Dobre odnose z našimi poslovnimi partnerji gojimo z odprtim dialogom, zanesljivostjo in poštenostjo.

Želimo biti visoko zmogljivo podjetje.Skupaj z našimi sodelavci nudimo strankam sodobno mobilnost, ki temelji na najnovejši tehniki in vrhunskih servisnih storitvah. V ospredje našega dela postavljamo zadovoljstvo kupcev. To dosegamo s strokovnim usposabljanjem in spodbujanjem osebnostne rasti vseh sodelavcev, ki so naše največje bogastvo. Želimo si zanesljivih in motiviranih sodelavcev. Pogoj za to je tudi ustrezna medsebojna obveščenost, visoka stopnja organiziranosti ter jasna ureditev nalog in pristojnosti. Zagovarjamo preudarno vodenje in timsko delo. Spodbujamo komunikacijske in ustvarjalne sposobnosti naših sodelavcev, pri čemer je vedno v ospredju  medsebojno sodelovanje.

S profesionalnostjo želimo prepričati, želimo biti napredni in številka 1 na trgu.

Naslov:
PORSCHE INTER AUTO d.o.o.,podružnica Porsche Koper
6000 Koper - Capodistria
Ankaranska cesta 10
Telefon: (+386) 5 61 16 500
Telefaks: (+386) 5 61 16 540
E-pošta: porsche.koper@porsche.si
Internet: www.porschekoper.com
Delovni čas:

Prodaja:
Pon - Pet: od 8:00 do 18:00 ure
Sob: od 8:00 do 12:00 ure
Nedelja in prazniki zaprto

Servis:
Pon - Pet: od 8:00 do 17:00 ure (sprejem na servis od 7:00)
Sobota, nedelja in prazniki zaprto.

Nadomestni deli :
Pon - Pet: od 8:00 do 17:00 ure
Sobota, nedelja in prazniki zaprto.

Pomoč na cesti:
ASISTENCA Volkswagen: 080 19 18,
ASISTENCA Volkswagen GV: 080 19 17,
ASISTENCA Audi: 080 19 15,
ASISTENCA, Škoda: 080 19 41,
ASISTENCA SEAT: 080 19 40,
ASISTENCA Porsche: 080 98 11,
Klic iz tujine: +386 1 5825 102,
Klic iz tujine (Porsche): +386 2 3314 911
Na tej poslovalnici najdete:
Volkswagen, Volkswagen Gospodarska vozila, Audi, Škoda, Das Weltauto