Za delovanje te spletne strani in zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje uporabljamo piškotke. Več informacij glede uporabe piškotkov
PORSCHE KOPER
Domov
Kontakt
RSS
Natisni stran
PRAVNO OBVESTILO
Varovanje podatkov.

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naših spletnih strani nam je še posebej pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in anonimnih podatkov.

Zbiranje in obdelava osebnih podatkov

Osebni podatki se v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) neomejeno shranjujejo le takrat, ko jih – na primer v okviru registracije, nagradnih iger ali e-novic – posredujete sami in hkrati privolite v njihovo obdelavo. V primeru, ko morate pri določeni storitvi navesti svoje osebne podatke, povezava vaših osebnih podatkov in podatkov iz strežniških dnevnikov na osnovi že tako anonimiziranega IP-naslova z namenom izdelave osebnega profila uporabnika ni dovoljena.

Privoljenje v uporabo podatkov za predhodno navedene namene lahko vključuje tudi posredovanje podatkov z vaše strani izbranemu partnerju Volkswagen (prodajni in servisni partner), ponudniku finančnih storitev (Porsche Kredit, Porsche Zavarovanje) oz. inštitutom za raziskave javnega mnenja, ki opravljajo raziskave trga in analize zadovoljstva strank. To pomeni, da se lahko zgodi, da bodo vaši podatki posredovani tudi tem podjetjem oz. inštitutom. Posredovanje podatkov tretjim osebam – kot so podjetja, ki se ukvarjajo z zbiranjem naslovov in direktnim oglaševanjem – ni dovoljeno.

Zbiranje in obdelava anonimnih podatkov

Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se neomejeno shrani naslednji sklop podatkov:

  • anonimizirana oblika IP-naslova računalnika, ki pošilja zahtevo,
  • datum in čas dostopa oz. pošiljanja zahteve,
  • ime strani oz. datoteke, ki jo želite odpreti,
  • sklic na spletno stran, s katere ste priklicali to spletno stran,
  • vrsta in verzija brskalnika, ki ga uporabljate,
  • vrsta operacijskega sistema, ki ga uporabljate.

Z zbiranjem teh informacij se izvaja statistična analiza. Pri tem gre izključno za informacije, na osnovi katerih ni mogoče pridobiti vaših osebnih podatkov. Kot uporabnik ohranite svojo anonimnost.

V povezavi s tem se uporabljajo tudi tako imenovani piškotki. Piškotki so besedilne datoteke, ki se shranijo na računalnik obiskovalca spletne strani in omogočajo anonimnost pri prepoznavanju obiskovalca.

Na tej spletni strani se nastavijo piškotki programa za analizo Piwik.org. (http://de.piwik.org/), kar omogoča natančnejše protokoliranje dostopa do spletnih strani. Podatki, ki se pri tem zbirajo, se shranijo izključno v anonimni obliki.

Nastavitve piškotkov

Niste še privolili, da se pri vašem obisku te spletne strani namestijo piškotki. Upoštevajte, da so zaradi tega funkcionalnosti spletne strani omejene. Če ste v uporabo piškotkov že privolili, lahko vaše privoljenje kadarkoli prekličete in piškotke za to spletno stran ponovno deaktivirate.

Integracija vtičnikov za družabna omrežja

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Facebook. Za to uporabljamo gumb »Všeč mi je«. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Facebook Inc. (1601S. California Ave., Palo Alto, CA 94304 ZDA). Ko obiščete eno od naših spletnih strani, ki ta vtičnik uporablja, se zaradi tega ne vzpostavi povezava s tem podjetjem. To se zgodi šele po vašem izrecnem privoljenju, po katerem vas vprašamo pri kliku na ustrezen gumb.

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

V skladu s tretjim odstavkom 32. člena Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov obveščamo potrošnike, da nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov ne priznavamo kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Spletno platformo Evropske komisije za spletno reševanje sporov najdete na naslednji povezavi: http://ec.europa.eu/odr

Naslov:
PORSCHE INTER AUTO d.o.o.,podružnica Porsche Koper
6000 Koper - Capodistria
Ankaranska cesta 10
Telefon: (+386) 5 61 16 500
Telefaks: (+386) 5 61 16 540
E-pošta: porsche.koper@porsche.si
Internet: www.porschekoper.com
Delovni čas:

Prodaja:
Pon - Pet: od 8:00 do 18:00 ure
Sob: od 8:00 do 12:00 ure
Nedelja in prazniki zaprto

Servis:
Pon - Pet: od 8:00 do 17:00 ure (sprejem na servis od 7:00)
Sobota, nedelja in prazniki zaprto.

Nadomestni deli :
Pon - Pet: od 8:00 do 17:00 ure
Sobota, nedelja in prazniki zaprto.

Pomoč na cesti:
ASISTENCA Volkswagen: 080 19 18,
ASISTENCA Volkswagen GV: 080 19 17,
ASISTENCA Audi: 080 19 15,
ASISTENCA, Škoda: 080 19 41,
ASISTENCA SEAT: 080 19 40,
ASISTENCA Porsche: 080 98 11,
Klic iz tujine: +386 1 5825 102,
Klic iz tujine (Porsche): +386 2 3314 911
Na tej poslovalnici najdete:
Volkswagen, Volkswagen Gospodarska vozila, Audi, Škoda, Das Weltauto